S-a lansat Disintegration, FPS futurist cu elemente de RTS

Private Division și V1 Interactive anunță că Disintegration, primul joc video dezvoltat de studioul independent înființat de Marcus Lehto, co-creatorul Halo, este disponibil în format digital pentru PC, PlayStation®4, PlayStation®4 Pro și pentru familia de dispozitive Xbox One, inclusiv Xbox One X. Disintegration schimbă regulile genului FPS adăugând elemente RTS campaniei single-player. Noul joc include și o componentă multiplayer care le oferă jucătorilor posibilitatea de a alege dintre nouă echipe unice, denumite “Crews”, în cadrul a trei moduri de multiplayer captivante.

https://www.youtube.com/watch?v=4gkJb1uhg6U&t=83s

Disintegration oferă o nouă experiență de gameplay prin combinarea elementelor de strategie în timp real cu gameplay-ul clasic al FPS. Desfășurat într-o lume aflată la un pas de dezastru, umanitatea apelează la un proces denumit ”Integration”, care presupune transferul creierului uman într-un corp robotic pentru a putea supraviețui. O grupare fără scrupule, Rayonne, ajunge la putere și impune acest proces inițial opțional ca obligație pentru restul omenirii, cu scopul de a-și consolida puterea.

În campania single-player, jucătorii vor intra în pielea lui Romer Shoal, liderul unei mici grupări de rebeli. Romer scapă ca prin gaura acului din ghearele lui Black Shuck, conducătorul unei facțiuni Rayonne care controlează teritoriul care a fost odinioară America de Nord. Armata autonomă de sub comanda lui Shuck cutreieră continentul pentru a elimina orice rămășiță a umanității. Depinde de Romer și de echipa lui să ducă la bun sfârșit acțiuni de tip gherilă, planificate cu grijă, în speranța salvării ultimelor refugii ale oamenilor.

“Disintegration contestă perspectiva pe care o avem asupra genului FPS,” a declarat Marcus Lehto, Președinte și Game Director al V1 Interactive. “Ne-a luat ceva timp să găsim combinația optimă de elemente de FPS și RTS pentru a realiza un joc video cum n-a mai exista până acum. Pe parcursul campaniei singleplayer vei însuși și perfecționa abilitățile necesare pentru a deveni un comandant versat în aplicarea diferitelor tactici, dar și un pilot iscusit de Gravcycle.”

Disintegration include și trei moduri de multiplayer ce au loc pe șase hărți diferite, mai mult conținut urmând să fie lansat în viitorul apropiat. Jucătorii pot alege dintre nouă “Crews” distincte, potrivite cu diferite stiluri de joc. Echipa King’s Guard cu idealuri nobile se remarcă prin folosirea javelin launcher-ului. Tech Noir sunt maeștri vindecării care pot reprezenta salvarea oricărei echipe aflate la ananghie. Militia pot controla cu eficiență oricare teritoriu prin folosirea de mine. Alegerea se află în mâinile jucătorilor, fiecare Crew oferind o abordare diferită a spațiului de luptă.

“Disintegration include o campanie care te va ține cu sufletul la gură, o poveste captivantă și personaje pe care le vei îndrăgi”, a declarat Allen Murray, Head of Production în cadrul Private Division. “Primul joc dezvoltat de V1 este dovada talentului și ambiției celor 30 de oameni care alcătuiesc studioul, rezultatul efortului lor fiind un joc video excelent și memorabil.”

Partea multiplayer a jocului include multiple opțiuni de personalizare cosmetică care pot fi achiziționate sau obținute în joc, inclusiv skin-uri de piloți și de Crew, accesorii cosmetice pentru Gravcycle și o varietate de bannere. Pe lângă conținutul multiplayer disponibil în momentul lansării, echipa V1 are deja un plan exhaustiv pentru a implementa noi moduri de joc, noi hărți și noi Crews, ce vor fi disponibile în mod gratuit.

Disintegration este disponibil în format digital pentru PlayStation®4, Xbox One și PC-uri gaming prin intermediul Steam și al altor distribuitori de conținut digital pentru prețul de 49.99 Euro. Disintegration are o încadrare de 16+ în sistemul PEGI, fiind recomandat pentru audiențe cu vârsta de peste 16 ani. Pentru mai multe informații vizitați canalul YouTube, Twitter sau Instagram, pagina oficială de Facebook, comunitatea Discord sau pagina web www.disintegrationgame.com.

Roberto Teodorescu
Roberto Teodorescu
Fondator al Overheat.ro, Roberto Teodorescu este omul care visează la răspândirea informaţiilor de calitate către pasionaţii de jocuri video. Legenda spune că ar fi pasionat de jocuri, IT, efecte speciale şi producţie muzicală. Şi cică ar fi născut prin '89.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.