GTA 5 e gratis pentru un timp limitat! Pune și tu mâna pe el!

Dacă stăm să ne gândim, GTA 5 (Grand Theft Auto V fiind denumirea oficială) s-a lansat cu surle, trâmbițe și mult fast în urmă cu aproximativ 7 ani pe PS3 și Xbox 360, respectiv 6 ani pentru PS4 + Xbox one și 5 ani pentru PC, iar cei de la Rockstar Games tot continuă să genereze conținut pentru acest titlu, spre deliciul fanilor.

Bine, “focusul” în clipa de față este pe partea de multiplayer unde toate interacțiunea și haosul este concentrată, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignorați componenta de single-player, unde veți avea parte de o poveste plină de suspans alături de trei personaje cu multă carismă și chimie explozivă.

Dacă nu ați apucat să faceți o trecere prin acest titlu, atunci a sosit momentul potrivit pentru voi să îl adăugați în colecția de jocuri, deoarece cei de la Epic Games oferă GTA 5: Premium Edition pentru PC gratuit pentru o perioadă limitată.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați pagina produsului aici sau pe cea din Epic Games Launcher și să finalizați procedura de achiziție pentru ca jocul să fie afișat în colecţia voastră. Nu este necesar să adăugați un număr de card bancar sau așa ceva. Aveți timp până pe data de 21 mai pentru a da redeem.

Față de ediția standard, GTA 5: Premium Edition conține DLC-urile The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers și Criminal Enterprise Starter Pack, care vă oferă la începutul jocului un milion de dolari în GTA Online, doar să nu îi spargeți pe toate prostiile.

În cazul în care vă întrebați de veridicitatea acestei generozități din partea celor de la Epic Games, atunci ar trebui să știți că și cei de la Rockstar Games susțin această campanie, ceea ce este puțin surprinzător, având în vedere că nu au o istorie bogată în oferirea de jocuri gratuite.

Înainte cu ceva timp puteai să îți cumperi key de PC fie pentru varianta de Steam, fie pentru cea de Rockstar Social Club, ulterior fiind posibil şi pe Epic Games Store.

Cel mai probabil această gratuitate este menită să aducă sânge proaspăt în universul GTA.

GTA 5 gratis

Pe de altă parte, deja văd că își intră în acțiune obiceiul unor români de a face și ei un ban “cinstit” din câteva combinații, să mănânce și gura lor o shaorma cu tofu. După ce se termină campania asta și le spui la un anunț de vânzare că jocul a fost gratis înainte sigur îți vor răspunde că “Acum nu mai e, săracule”.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.