Farming Simulator 19 League – campionatul zilierilor pe tarla

În ultimii ani au tot apărut o mulțime de jocuri de tip simulator De la driving simulators legit, care îți oferă posibilitatea să conduci vehicule de toate calibrele, până la cele mai ciudate titluri, ca Goat Simulator sau I am bread.

Până acum, acest tip de jocuri nu a fost luat tocmai în serios. Au avut tot timpul ceva vânzări, nu au întârziat să apără pe canalele populare de streaming, dar majoritatea erau jucate pe un ton de “how bad this game can be”.

Dar această situație va fi de acum încolo de domeniul trecutului. Farming Simulator 19 intră oficial în liga jocurilor adevărate prin dezvăluirea unui campionat cu premii în valoare de €250.000 și asta nu este deloc un lucru de neglijat, în condițiile în care dezvoltatorii din spatele Heroes of the Storm, renunță la campionate din cauza lipsei unui fanbase dedicat.

posterul oficial Farming Simulator 19 League

Farming Simulator nu este la prima competiție de acest gen, doar că, până acum, premiile erau modeste, streaming-ul era la nivel amator, iar publicul era destul de nișat.

Partenerii viitorului campionat nu sunt încă producători de tractoare ca John Deere, New Holland sau Fendt (deși pe viitor ar putea apărea surprize de acest gen), GIANTS Software cooptând la acest proiect pe Intel, Logitech și Noblechairs.

Deși pentru noi, muritorii de rând, această știre pare ceva complet bizar, există o comunitate destul de serioasă, chiar și pe la noi, entuziasmată de genul acesta de competiții.

În concluzie, dacă faci parte din categoria care se întreabă “Serios, acolo s-a ajuns cu eSports, ce naiba mai e și asta?” stai cu un ochi pe aici și poate te vei convinge că e chiar entertaining, iar dacă faci parte din categoria celor care spun “În sfârșit, abia aștept, sper că mai sunt bilete” Christian Ammann, CEO-ul GIANTS Software a spus că vor apărea cât de curând mai multe vești legate de eveniment.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.