Red Dead Redemption 2 are vânzări record!

Exact, mult așteptata continuare de la Red Dead Redemption a reușit în doar două săptămâni să-și întreacă predecesorul ca număr de unități vândute. Mai exact Red Dead Redemption 2 are peste 17 milioane de exemplare comercializate în doar 2 săptămâni, iar Red Dead Redemption a reușit să pună cap la cap 15 milioane de unități în “doar” 8 ani.

Astfel, această realizare a reușit să îi aducă titlului nostru un binemeritat loc în topul 50 celor mai bine vândute jocuri video din toate răstimpurile.

Nu trebuie să uităm de faptul că modulul Online a lui Red Dead încă nu s-a lansat, aspect care poate suplimenta considerabil veniturile la vistieria celor de la Rockstar, mai ales că se zvonește deja și de o variantă remasterizată pentru PC, care se va lansa în toamna anului 2019.

Un alt aspect care merită menționat ar fi faptul că în primele zile de la lansarea jocului, cei de la Rockstar au obținut peste 700 de milioane de dolari din vânzări.

Acum, haideți să analizăm cum de a ajuns acest titlu la un asemenea succes. Oare să fie pentru fizica excelentă a jocului? Faptul că vine de la Rockstar? Sau poate că jocul a fost foarte anticipat, primul stabilind deja un standard, iar cea de-a doua iterație a reușit din multe puncte de vedere să surclaseze “maestrul”.

 

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.