Caii din Red Dead Redemption 2 au cea mai detaliată fizică a bijuteriilor

Știu că nu poți trăi fără câteva elemente necesare precum aer, apă, Facebook sau Red Dead Redemption 2, unul din cele mai așteptate jocuri ale acestui an.

Îți garantez că nu poți avea o viață normală nici dacă nu cunoști faptul că Rockstar Games s-a preocupat îndeajuns de mult de căluții din joc încât să le confere apogeul realismului. Știm cu toții cât de importante sunt detaliile, mai ales într-un joc open-world; probabil te-ai obișnuit cu faptul că environment-ul din Red Dead Redemption va influența atmosfera, gameplay-ul și abordările tactice, dar sigur nu știai că bijuteriile cailor cei de toate zilele vor beneficia de propria lor fizică dinamică…

Dacă dorești să bagi in viteza a cincea cât ești călare, să nu fii suprins la vederea în toată gloria a celor sfinte cu care căluțul a fost binecuvântat de Mama Natură. Pățanii de genul vei avea și în cazul schimbărilor de vreme: Ziua în amiaza mare ți-e cald și te fâțâi știm noi de ce în șa? Căluțul are și el aceleași probleme la ”parter”. A venit iarna și ți se încrețește toată pielea (am spus TOATĂ pielea!) de frig? Să nu te mire dacă și armăsarul tău suferă de aceleași simptome sau nu-și mai găsește ”pendulul lui Newton”…

Sincer, nu știu ce e în mintea celor de la Rockstar cu bogăția asta a detaliilor. Până la urmă, nu cred că-i costă nimic să mai adauge puțin realism în plus…Poate oamenii chiar vor să se simtă ca pe vremea Vestului Sălbatic și să-și ducă în service calul, să-i pună sub el un cric și să vadă care-i treaba.

Aflând acest mic/mare amănunt, sper că viața ta e completă acum! Vom avea ocazia să ne minunăm și noi de puterea graficii și a dinamismului de care nici sistemul reproducător nu a scăpat pe 26 octombrie 2018. Și animalele au drepturi! Hats down to Rockstar Games! They really had THE BALLS to do this!

Carol Zafiriadi
Carol Zafiriadihttps://www.overheat.ro/
Unii se gândesc la A Doua Venire a lui Iisus când îl văd, alții îl botează gamer incurabil,restul îl tot întreabă când le aduce niște salam Caroli. Trăind printre metale grele și pixeli, acest individ practică butonatul RPG-urilor și cititul de manga atunci cand nu pierde vremea cu elucidarea misterelor Universului. Abia ai auzit de el, dar ți-a devenit cel mai bun partener de construit Lego! Pus sub urmărire generală pentru umor deosebit de sec.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.