AMC are în plan încă 10 ani de conținut pentru The Walking Dead

Când eram mic, existau deja aproape 3 mii de episoade ale serialului Tânăr și neliniștit. Ceva îmi spune că și serialul-fenomen inspirat de benzile desenate The Walking Dead o va lua pe aceeași cale. Dar chiar e un lucru bun oare?

Prin anul 2015, audiența serialului produs de AMC depășise pragul de 19 milioane. Toată lumea urmărea cu sufletul la gură epopeea lui Rick Grimes (Andrew Lincoln, mare om) și a micii lui familii cu care s-a ales de pe urma a multor sezoane, dar, odată cu sezonul al optulea, audiența s-a cam dus pe apa sâmbetei, scăzând la 11 milioane. Cu toate acestea, The Walking Dead e unul din cele mai urmărite seriale, dar de ce?

Nu prea ai timp să stai să contemplezi aspectul respectiv, pentru că, potrivit IGN, compania AMC plănuiește să extindă universul morților-vii pentru încă 10 ani. Surzi la rugămințile subtile ale telespectatorilor de a mai diversifica ”plot twisturile” sau ,măcar, de a reduce din monotonia poveștii, producătorii consideră că încă vreo câteva seriale și filme pe aceeași temă îi vor mulțumi sufletește.

AMC dorește colaborări cu alți reprezentanți media considerabili, însă aceste colaborări pot genera costuri imense de ordinul milioanelor. Pentru binele lor și al fanilor, sper că AMC are pe unde să scoată cămașa…

Ca fan al serialului și al benzilor desenate aferente, chiar nu știu ce să spun…Sunt atras, sunt la zi cu serialul,deși  sunt conștient de monotonia pe care acesta continuă să o îmbrățișeze. Vă înțeleg dacă sunteți în aceeași situație sau ați renunțat să mai urmăriți serialul; oare când se va apropia de un sfârșit concret? Tabără după tabără, lupte după lupte, dar oamenii când se vor așeza la casele lor?

Aici e ceva dubios..Să fie implicarea audienței în atmosferă? Să fie dorința inconștientă a maselor de a se relaxa de la serviciu? Poate că, în sufletul tău, nici nu vrei ca serialul să aibă un final, deși umblă vorba că mai mulți actori, printre care și Andrew Lincoln, vor părăsi definitiv platourile de filmare în sezoanele următoare.

Este curios,totuși, cum au de gând producătorii să revitalizeze conținutul francizei. Oare vor extinde universul într-atât de mult încât să vorbim despre canon sau trimiteri la alte lucrări de referință?

Se va agăța The Walking Dead de crearea unui univers ridicol de exhaustiv, DAR BUN, sau se va lăsa cu foame de bani? Momentan, în materie de univers fictiv pe această temă, moștenirea lăsată de 28 Days Later și 28 Weeks Later prin intermediul romanelor grafice pare să facă o treabă bunicică. Ne putem aștepta la așa ceva și din partea zombie-lor aduși de AMC?

Dacă încă  vă mai puneți speranțele în serial, pe 7 octombrie veți putea urmări în premieră începutul celui de-al nouălea sezon al The Walking Dead. Nu strică totuși să încercați varianta ”prequel”, și anume Fear The Walking Dead.

Carol Zafiriadi
Carol Zafiriadihttps://www.overheat.ro/
Unii se gândesc la A Doua Venire a lui Iisus când îl văd, alții îl botează gamer incurabil,restul îl tot întreabă când le aduce niște salam Caroli. Trăind printre metale grele și pixeli, acest individ practică butonatul RPG-urilor și cititul de manga atunci cand nu pierde vremea cu elucidarea misterelor Universului. Abia ai auzit de el, dar ți-a devenit cel mai bun partener de construit Lego! Pus sub urmărire generală pentru umor deosebit de sec.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.