Valve aprobă lansarea primului visual novel necenzurat pe Steam!

Chiar dacă ești un spirit liber cugetător și rebel, în ziua de azi trebuie să fii cât de cât “politically correct” sau, mai bine zis, să ai deosebită grijă la limbaj! Dacă titlul acestui articol este prea lung află că sunt un băiat prea finuț ca să dau pe goarnă că “Primu’ joc XXX e liber să apară pă Steam!”

Mai precis, mega platforma deținută de compania Valve închide în sfârșit un ochi și jumătate, dând voie visual novel-ului Negligee: Love Stories să fie accesat și descărcat (de către orice mititel înfășățel care știe cum să mintă Internetul că are vârsta legală) așa cum l-au creat Dharker Studios: fără pic de cenzură…

Desigur, permisiunea celor de la Valve nu vine lipsită de anumite condiții. Dacă până acum Steam era ușă de biserică și restricționa astfel de conținut prin intermediul filtrelor de căutare, sau chiar blocând jocurile cu pricina, află că Negligee: Love Stories își va face apariția legal și nerestricționat, atâta vreme cât producătorii includ în descrierea acestuia detalii explicite și complete despre conținut și toate cele.

Condiția aceasta, potrivit Valve, ajută cumpărătorii să se informeze mai bine și să poată ajunge la o decizie benefică atunci când achiziționează ceva de pe magazinul Steam.

Pentru curioși, visual novel-ul este un joc interactiv ce implică parcurgerea unei povești printr-un sistem text based, într-un mediu detaliat, de regulă cotidian sau, de ce nu, fantastic, în care personajele, fie ele statice sau animate, interacționează și sunt “conduse” de un fir narativ foarte descriptiv. Acest gen de joc este originar din Japonia și se vrea a fi mai mult o variantă interactivă a unei creații manga sau a unui roman, din moment ce stilul predominant este cel hentai…pardon, anime.

Un visual novel expune, de regulă, scenarii amuzante cu temă erotică, însă nu neapărat explicită. Temele respective pot fi reprezentate într-o manieră comică,dramatică, sau (hai că știu că asta așteptai!) de tipul jocurilor “meet & fffff…fun”. De aceea, personajele se confruntă cu situații ce le pun la îndoială fidelitatea, inocența și autocontrolul în fața situațiilor stânjenitoare.

Dacă până aici nu ați avut parte de puternice hemoragii nazale asemenea celor de la Engadget, căci ei au fost printre primii care au primit sfânta veste, sunteți liberi să aruncați o privire sau mai multe pe Steam, să vă “inspirați” de pe Google sau să parcurgeți alte titluri asemănătoare. Tare faină-i viața!

Carol Zafiriadi
Carol Zafiriadihttps://www.overheat.ro/
Unii se gândesc la A Doua Venire a lui Iisus când îl văd, alții îl botează gamer incurabil,restul îl tot întreabă când le aduce niște salam Caroli. Trăind printre metale grele și pixeli, acest individ practică butonatul RPG-urilor și cititul de manga atunci cand nu pierde vremea cu elucidarea misterelor Universului. Abia ai auzit de el, dar ți-a devenit cel mai bun partener de construit Lego! Pus sub urmărire generală pentru umor deosebit de sec.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.