Google Pixel 3 și Pixel 3XL- cele mai recente leak-uri

De ceva timp umblă un zvon despre faptul că Google va lansa pe data de 9 octombrie 2018, în New York, noua generație de telefoane Google Pixel 3 și Pixel 3XL. Potrivit celor de la WinFuture.de, Google colaborează cu cei de la Foxconn FIH Mobile pentru a fabrica noile modele de Pixel 3 și Pixel 3XL. Pentru cei ce nu știu, FIH Mobile produce și telefoanele celor de la Nokia sub marca HMD.

Mai este aproximativ o luna până la lansarea noilor modele, dar așa cum deja suntem obișnuiți, scurgerile de informații de la firmele mari nu sunt o noutate. Cu ajutorul următoarelor imagini, am putea bănui cum o să arate cele două modele de telefoane de la Google.

Conform zvonurilor, Pixel 3 vine cu un ecran de 5,5 inch având o rezoluție de 2160×1080 și un aspect al ecranului de 18:9. Printre specificații se mai numără și cele două camere frontale, ambele având 8 megapixeli dar cu aperturi diferite, una fiind f/1.8 iar cealaltă f/2.2.

Pe de altă parte, Pixel 3XL ar putea veni cu un ecran de 6,7 inch având o rezoluție de 2160×1440 și un aspect al ecranului de 18:5:9. Acest model având la fel ca fratele lui mai mic două camere pe față și una pe spate de 12,2 megapixeli cu o apertură de f/1.8. C

ele două telefoane apar ca fiind echipate cu procesorul Snapdragon 845 având 4 respectiv 6 Giga de memorie RAM și cu o baterie de 2.915mAh pentru Pixel 3 şi 3.430 mAh pentru Pixel 3XL. Ambele telefoane par a avea spatele din sticlă, ceea ce ne poate duce cu gândul că o să suporte încărcarea prin wireless. Să sperăm că măcar în 2018 Google o să integreze această funcţie.

Surse: [Android Authority, Engadged, Winfuture]

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.