Un joc video bazat pe serialul “Narcos” este în dezvoltare!

Dacă te-ai gândit vreodată să te ții de rele și să vorbești cu străinii care se dau mari că vând ieftin făină Băneasa pentru prăjiturile bunicii, atunci o versiune digitalizată a lui Pablo Escobar ți-ar putea vizita monitorul, alături de celebrul citat inspirațional “plata o plomo” (“silver or lead” sau, pe românește, “banii, viața sau mustața”).

Producătorii serialului Narcos, omuleții de la Gaumont, au făcut un pact cu englezii de la Curve Digital pentru dezvoltarea unei aventuri pixelate bazate pe acest material original marca Netflix. Development-ul propriu-zis va reveni companiei-soră a Curve Digital, Kuju. Aceștia promit cu foarte mare entuziasm că pregătesc “elemente de gameplay extrem de interesante care vor încânta atât fanii serialului, cât și gamerii.”

Nici Gaumont nu se lasă mai prejos, întrucât reprezentanții își pun încrederea deplină în Curve Digital și Kuju pentru crearea primului joc video “special pentru iubitorii  Narcos, ceea ce le va da ocazia să se implice în poveștile personajelor cu care s-au obișnuit în decursul a trei sezoane!”

Primele două sezoane din Narcos spun povestea ascensiunii lui Pablo Escobar de la un simplu infractor la cel mai mare traficant de droguri din anii ’80, clădindu-și astfel imperiul peste întreaga Columbie, împreună cu strădaniile agențiilor anti-drog de a-l captura.

Sezonul al treilea se concentrează pe rivalii lui EscobarCartelul Cali, deoarece, odată cu o mare putere vine și o mare responsabi…pardon…rivalitate. Așadar ,aveți o idee cu ce se mănâncă toată leapșa asta iar, din cele anunțate până acum, vom avea parte de momente dramatice, acțiune din plin și, în funcție de personajul pe care îl vom controla, probabil puțină paranoia când mergem să cumpărăm făină…

Data de lansare se pare că este în primăvara lui 2019, pentru PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch. Dacă această dată vi se pare prea îndepărtată, vă puteți consola cu faptul că al patrulea sezon al serialului are mari șanse să apară mai devreme ,poate chiar anul acesta. Până atunci, eu îmi voi lua punga de floricele, voi revedea cele 3 sezoane , iar pe voi vă las cu un mic mic teaser trailer, ca să vedem că nu este de glumit cu el patron Curve Digital. 

Sursa: [engadget]

Carol Zafiriadi
Carol Zafiriadihttps://www.overheat.ro/
Unii se gândesc la A Doua Venire a lui Iisus când îl văd, alții îl botează gamer incurabil,restul îl tot întreabă când le aduce niște salam Caroli. Trăind printre metale grele și pixeli, acest individ practică butonatul RPG-urilor și cititul de manga atunci cand nu pierde vremea cu elucidarea misterelor Universului. Abia ai auzit de el, dar ți-a devenit cel mai bun partener de construit Lego! Pus sub urmărire generală pentru umor deosebit de sec.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.