Un nou trailer pentru Deadpool 2 și-a făcut apariția

Deadpool 2, continuarea succesului comercial și critic din 2015, revine în atenția noastră cu cel de-al doilea trailer al său. Noul trailer se concentrează mai mult pe acțiunea lungmetrajului și pe dinamică dintre personaje, aspecte precum X-Force, echipa lui Deadpool, sunt introduse și în lumea cinematică a filmului.

Ryan Reynolds se întoarce în rolul lui Deadpool, pregătit să livreze o performanță actoricească de zile mari. Alături de acesta îi vom mai avea pe Josh Brolin în rolul lui Cable, pe Zazie Beetz în rolul lui Domino și pe Morena Baccarin în rolul iubitei protagonistului, Vanessa. Din primele secvențe, Deadpool 2 promite mai multă acțiune și mai multe glume decât predecesorul său.

Studioul Fox a avut grijă de toate detaliile tehnice și de marketing pentru ca cel de-al doilea film din franciza Deadpool să fie un succes garantat. Filmul se va lansa în cinematografe pe 18 mai.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.