Join the Republic 2018- cel mai mare turneu offline din România

După ce anul trecut m-a prins în Plaza Mall București la Join the Republic, sunt bucuros să vă anunț că ASUS ROG organizează ediția 2018 a acestui eveniment. Locația este aceeași, dar de data aceasta ASUS speră să depășească numărul de participanți de anul trecut și să organizeze cel mai mare turneu offline văzut până acum pe teritoriul țării noastre.

Evenimentul se va întinde de-a lungul a 40 de zile începând cu 7 Martie 2018 până în data de 17 Aprilie 2018, la etajul 1 al Plaza Mall București.

 

Ce aduce ediția 2018 a Join the Republic?

ASUS ROG pregătește surprize pentru vizitatorii stand-ului din Plaza Mall București. Printre acestea se numără cel mai subțire laptop de pe piață cu un GTX 1080 sub capotă, unul dintre cele mai mici sisteme de gaming din lume și multe alte inovații care vor atrage atenția celor prezenți la eveniment.

Degeaba avem hardware bun și îi spunem și competiție dacă nu avem în ce să ne duelăm așa că ASUS organizează concursuri de FIFA 18, CS:GO, PUBG și Heartstone. Datele pentru fiecare turneu sunt următoarele:

  • FIFA 18 – Înscrieri 8 și 9 Martie, Turneele finale pe 10 și 11 Martie
  • CS:GO – Turneul va avea loc între 12 și 25 Martie
  • PUBG – Calificările între 26 și 29 Martie, Turneele finale între 30 Martie și 4 Aprilie
  • Hearthstone – Turneul va avea loc între 14 și 15 Aprilie

Pe întreaga perioadă a evenimentului, participanții vor avea ocazia de a se înscrie în concursuri și tombole cu premii oferite de ASUS ROG. Printre premiile oferite se numără tastaturi mecanice ASUS Sagaris GK1100, mousi ROG Buzzard GX860, mouse pad-uri ROG GM50 și diferite obiecte de colecție cu brandul ASUS Republic of Gamers.

Marinake
Marinakehttps://www.overheat.ro/
Andrei ma cheama, da' lumea imi zice Marinake. Sunt student pe la ceva facultate de jurnalism si imi place sa scriu despre jocuri si tehnologiile prin care ma pot bucura de acestea. Cica stiu si sa cant si sa desenez, dar astea-s irelevante :D
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.