World of Tanks- Războiul lui Kennedy

Chiar dacă World of Tanks este un joc care se axează mai mult pe meciuri online de tip TvT (tank vs tank), unii jucători au considerat că în spatele unui titlu nu strică să existe și un fir narativ, oricât de mic, astfel încât să creeze acea stare de imersiune în plus de care ai nevoie.

Un exemplu foarte bun este Overwatch, unde fiecare personaj are o poveste de spus prin intermediul unui scurtmetraj animat de o calitate foarte bună.

Cei de la Wargaming s-au gândit să implementeze un nou sistem pe consolele PS4, PS4 Pro, Xbox One, Xbox 360 și viitorul Xbox One X, intitulat War Stories“, un mod special PvE (Player vs Environment) unde jucătorului sau jucătorilor le este prezentat un fir narativ din istorie cu o turnură alternativă pentru a face lucrurile mai interesante.

Noul capitol din War Stories, intitulat “Kennedy’s War” trimite tanchiștii fix în Cuba, în mijlocul crizei rachetelor cubaneze, unde va trebuie să respingeți valuri de divizii blindate rusești cu tancurile voastre M41 Bulldog. 

Din punctul meu de vedere, cred că a fost o decizie înteleaptă cu acest mod, deoarece varianta pentru console a lui World of Tanks este mai versatilă atât din punct de vedere grafic, cât și ca gameplay.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.