Personaj nou în WWE 2K18: Colonelul Sanders… de la KFC

Fanii WWE au fost şocaţi de vestea primită înaintea lansării noului joc al celor de la 2K, WWE 2K18. Se pare că producătorii au dus colaborarea cu vestitul colonel al brandului KFC la un alt nivel şi l-au adăugat ca personaj în noul lor joc.

Colonelul Sanders şi-a mai făcut aparitia în reclamele WWE difuzate în timpul show-urilor din ultimele luni, rolul fiind interpretat de superstaruri WWE, însă aceasta este prima dată când este înclus într-o ediţie a jocului.

Chiar dacă Sanders este cunoscut pentru caracterul său sălbatic atunci când era vorba să-şi apere afacerea de adversari, în realitate acesta nu a fost niciodată un… wrestler. Dar se pare acest lucru nu i-a împiedicat pe cei de la 2K să-l adauge pe legendarul colonel ca personaj în noul lor joc.

WWE 2K18 va fi lansat pe 17 octombrie pe PlayStation 4, Xbox One şi PC (o versiune pentru Switch urmează să fie lansată la sfârşitul acestui an), iar pentru a avea ocazia să lupte cu personajul Sanders, jucătorii trebuie să-l construiască din meniul “Create-a-Superstar”. Cu siguranţă acest lucru nu va reprezenta o dificultate datorită inconfundabilelor caracteristici faciale ale bătrânului colonel.

Faptul că jocul se vinde destul de bine în fiecare an ar putea face ca această colaborare să fie benefică brandului KFC, întrucât fanii wrestlingului ar putea deveni adevaraţi fani ai aripioarelor picante.

Ilar, sau ce?

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.