Se pare că Hellblade nu resetează progresul dacă mori prea des

Hellblade Senua’s Sacrifice ne-a luat prin surprindere când a fost lansat acum două zile, fiind urmat de o avalanșă de articole, video-uri și transmisiuni Live. Creat de Ninja Theory, oamenii din spatele unor titluri precum Enslaved: Odyssey to the West și DmC: Devil May Cry, jocul a cunoscut un real succes în doar 48 de ore de la apariție.

Printre mecanicile de joc, Hellblade are una ceva mai controversată. Dacă mori de prea multe ori, pe brațul personajului se va întinde un fel de infecție care odată ajunsă la cap rezultă în moartea permanentă, sau cum este cunoscută de gameri, permadeath. Asta se traduce prin faptul că salvările tale vor fi șterse și vei fi nevoit să o iei de la capăt, de data aceasta mult mai atent.

Această poveste a fost foarte interesant primită de public, dar fiind o perioadă scurtă de timp de la lansare până acum, nu prea au apărut persoane care să ne poată confirma dacă este pe bune sau nu. Din fericire însă, avem internetul în avantajul nostru iar băieții de la PCGamesN, au făcut un video în legătură cu această mecanică de joc. Aceștia au ajuns la un checkpoint cu un grad de dificultate mare, iar asta le-a permis să o omoare pe Senua de mai multe ori într-un timp relativ scurt pentru a ne demonstra dacă permadeath-ul este real.

Din (ne)fericire, nici după ce Senua a murit de 50 de ori, jocul nu a șters salvările, ceea ce dovedește că probabil dezvoltatorii au încercat să inducă jucătorilor aceeași stare de tensiune pe care o are și personajul principal al jocului pentru o experiență mai autentică. Până la urmă nu este o mișcare atât de rea și arată că încă mai există dezvoltatori de jocuri creativi într-o mare de jocuri scoase la indigo.

Mai jos aveți și video-ul celor de la PCGamesN, iar în viitorul apropiat vă invit să verificați site-ul Overheat pentru review-ul Hellblade: Senua’s Sacrifice.

Marinake
Marinakehttps://www.overheat.ro/
Andrei ma cheama, da' lumea imi zice Marinake. Sunt student pe la ceva facultate de jurnalism si imi place sa scriu despre jocuri si tehnologiile prin care ma pot bucura de acestea. Cica stiu si sa cant si sa desenez, dar astea-s irelevante :D
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.