Battle.net se întoarce, dar rămâne şi Blizzard

Cu toţii ştim că aplicaţia de PC prin intermediul căreia ne bucurăm de jocurile Blizzard a avut o modificare ciudată de nume în trecut, fanii fiind băgaţi un pic în ceaţă.

În luna martie a acestui an, compania s-a gândit să redenumească launcher-ul Battle.net în “Blizzard”. Acest lucru a creat o confuzie mare şi în ciuda faptului că numele s-a schimbat, majoritatea fanilor tot Battle.net au preferat să-i spună.

Se pare că nici celor de la Bungie nu prea le convine această denumire, deoarece au preferat să folosească tot termenul de Battle.net când au anunţat Destiny 2 pentru PC. Dacă tot am adus vorba de Destiny, trebuie să remarcăm faptul că Blizzard a crescut foarte mult în ultimul an. Mai nou, chiar și jocurile companiilor partenere pot fi disponibile pe platforma lor.

Întru-un final, ca să-i mulţumească şi pe fanii care preferă termenul “Blizzard”, dar si pe cei care preferă “Battle.net”, compania a ales numele următor: “Blizzard Battle.net”. Un nou logo va fi disponibil în curând, cel mai probabil în septembrie, odată cu Destiny 2.

Nu în ultimul rând, trebuie menționată și o schimbare minoră de interfaţă ce a avut loc recent pe Battle.net, astfel încât a permis adăugarea de mai multe jocuri în lista de titluri disponibile, cum ar fi versiunea remastered de Starcraft care s-a lansat de curând și Destiny 2, disponibil la precomandă.

Sursa: [worldofwarcraft]

Răzvan Ţuţuianu
Răzvan Ţuţuianuhttp://raztutu.hol.es
Programator pasionat de tot ce mişcă în IT
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.