Tom Holland, actorul din spatele noului Spider-Man, îl va juca pe Nathan Drake din Uncharted

Cunoscut pentru rolul său ca Spider-Man în filmele Universului Cinematic Marvel, tânărul actor Tom Holland îl va interpreta pe căutătorul de comori Nathan Drake din Uncharted într-o adaptare cinematografică a seriei de jocuri. În realitate, Tom Holland va interpreta o versiune mai tânără a scormonitorului Drake, căci filmul se va concentra pe prima întâlnire dintre Nate şi mentorul său, Victor Sullivan; secvenţă prezentată puţin şi în Uncharted 3.

Tom Holland Drake

Decisia de a-l pune pe Holland în rolul tânărului Drake vine după ce Tom Rothman, CEO-ul Sony Pictures, a fost impresionat de interpretarea acestuia din Spider-Man: Homecoming, film ce urmează să debuteze vara aceasta în cinematografe. Filmul Uncharted a trecut prin multe transformări, fiind anunţat încă din 2009 cu Mark Wahlberg în rolul principal. Timpul a trecut, multe scenarii au fost respinse, iar acum în sfârşit Sony a decis pe ce se va baza lungmetrajul.

Sursa: [The Verge]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.