Târgul de carte Final Frontier este gata de start!

A spus cineva… cărți? Ai auzit cumva în ultima perioadă sunete ce par a veni de la cine știe ce lupte intergalactice? Stai liniștit, cu siguranță se aude de la Centrul Cultural Casa Artelor, din B-dul Mircea Vodă nr.5, unde weekend-ul acesta, pe 1 și 2 aprilie, va avea loc a șasea ediție Final Frontier, singurul târg de carte SF & Fantasy din România.

Așadar, dacă simți că realitatea în care ai fost plasat devine apăsătoare, sau dacă, simplu, literatura SF și fantastică este una dintre pasiunile tale, sâmbătă și duminică între 11:00 și 19:00, Final Fantasy își deschide porțile. Aici te așteaptă, ediție după ediție. numeroase edituri de SF&Fantasy : Nemira, Paladin, Corint, Millenium, Tracus Arte, Tritonic, Crux, Herg Benet, Crime Scene Press, Books Express. Titluri noi, reduceri speciale și cele mai recente volume, atât în limba română, cât și în limba engleză sunt gata să își mute reședința pe rafturile tale.

Nu vor lipsi de la târg nici scriitorii, cu care poți schimba o vorbă sau de la care poți lua un autograf: Michael Haulică, Oliviu Crâznic, Dragoş C. Butuzea, Aurel Cărășel, Marian Coman, George Arion, Sebastian A. Corn, Alexandru Voicescu; și scriitorii din noua generație: Andrei Panţu, Andrei Mazilu,  Alexandru Lamba, Florin Purluca, Cătălina Fometici, Cezarina Anghilac și Ovidiu Eftimie, autorul fenomenului „Arhanghelul Raul”Invitatul special al ediției este scriitorul Dan Doboș.

Pe lângă cele atât de multe cărți peste cărți peste cărți ce se anunță a fi prezente la târg, vizitatorii vor putea colecționa cele mai noi obiecte fan art de la Nyx Art și Wizart Room, pot trece de partea bună a forței alături de Cavalerii Jedi din Star Wars care vor fi și anul acesta prezenți sau se pot pierde în sesiunea de Live Drawing de bandă desenată. Imposibil de ratat sunt, de asemenea, revistele de la HAC! BD și board games de la Red Goblin

Ești încă în dubii? Final Frontier s-a gândit deja la toate și la toți: Xbox te invită să pui la încercare jocurile sale alături, bineînțeles, de al sau Xbox One.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.