Al cincilea film din seria Pirates of the Caribbean are un nou trailer

Una dntre cele mai îndrăgite francize de film de la Disney urmează să primească un nou film, căci Jack Sparrow se întoarce anul acesta pe marile ecrane în cel de-al cincilea film din seria Pirates of the Caribbean.

De această dată Căpitanul Jack Sparrow este urmărit de Căpitanul Salazar, interpretat de Javier Bardem, și de întreaga sa armată de morți vii, armată ce a fost eliberată din adâncurile Triunghiului Diavolului (Triunghiul Bermudelor penru cunoscători). Jack va trebui să găsească Tridentul lui Poseidon, artefact ce permite posesorului controlul total asupra marilor și oceanelo

Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales se va lansa în cinematografe pe 26 mai și îi are în rolurile principale pe Johnny Depp, Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario și Brenton Thwaites, iar Joachim Ronning și Espen Sandberg stau la cârma regizorală.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.