Xbox Game Pass – “Origin Access” doar că pe Xbox One

Veşti bune pentru utilizatorii de console Xbox One. Cei de la Microsoft au anunţat oficial serviciul numit “Xbox Game Pass” care va oferi posibilitatea de a juca diferite titluri în schimbul unui abonament lunar.

Serviciul este similar cu Origin Acces şi va avea în total peste 100 jocuri. Câteva dintre titlurile care au fost deja anunţate sunt Mega Man Anniversary Collection, NBA 2K16, Mad Max, Saint’s Row IV, Halo 5: Guardians, LEGO Batman, Terarria, Payday 2, Gears of War, Fable III, şi Tekken Tag Tournament 2. Mai multe informaţii despre toate jocurile disponibile vor apărea în curând. 

Iniţial au fost zvonuri despre apariţia acestuia şi pe PC, însă mai târziu Microsoft a confirmat că acest lucru nu se va întâmpla. Totuşi, dacă Xbox Game Pass o să aibă un succes răsunător, probabil că se va lua în calcul şi lansarea acestuia pe Windows.

De asemenea, cei care achiziţionează subscripţia lunară vor beneficia de reduceri la jocurile din lista pe care o are serviciul. Preţul pentru o lună de Xbox Game Pass va fi de 10$.

Nu avem momentan o dată de lansare, însă ştim că va apărea în primăvara acestui an. Serviciul este deja disponibil pentru membrii programului Xbox Inside.

Sursa: [Xbox Wire]

Răzvan Ţuţuianu
Răzvan Ţuţuianuhttp://raztutu.hol.es
Programator pasionat de tot ce mişcă în IT
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.