Samsung prezintă o nouă serie de monitoare curbate pentru gaming

Samsung România urmează să lanseze pe piața locală o nouă serie de monitoare curbate pentru jocuri cu tehnologia Quantum Dot. Tehnologia Quantum Dot permite redarea unor imagini vii și naturale, contrastul de 3000:1 oferind detalii impresionante.

Samsung

Monitoarele din această serie vin în dimensiuni de 24, respectiv 27 de inch. De asemenea interfața de utilizare a fost schimbată, “Gaming UX” fiind interfață prin care jucătorul își poate calibra monitorul în funcție de genul de joc pe care îl joacă (FPS, RTS, RPG, AOS). Nouă serie Samsung vine cu un timp de răspuns de 1ms, o rată de refresh de 144Hz, un unghi de vizualizare de 178 de grade și permite ajustarea pe verticală și pe orizontală a ecranului.

Tehnologia Quantum dot, combinată cu avantajele ecranului VA curbat, oferă o imagine extraordinară, care ajută gamerii  obțină cele mai bune rezultate. În plus, datorită interfeţei grafice, orice utilizator poate  ajusteze setările rapid şi intuitiv, indiferent de tipul de joc a declarat Victor Armășelu, CE Director Samsung Electronics România.  
Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.