Teen Titans: The Judas Contract primeşte un trailer

Un nou film animat produs de DC a fost anunţat de curând. Acesta va continua povestea Tinerilor Titani printr-o peripeţie în care Deathstroke este personajul negativ.

Filmul se va numi The Judas Contract şi a fost una dintre primele idei ale celor de la DC încă din perioada în care au început să animeze benzile desenate, însa n-au găsit niciodată o posibilitate de a introduce această poveste deoarece erau indecişi în urma mai multor idei care îi vizau şi pe Batman, Superman sau alte personaje din acest univers.

Vom avea de asemenea ocazia de a o vedea din nou pe Terra, fata care poate controla pământul şi ne-a lăsat pe toţi în lacrimi la ultima sa apariţie din seria animată de pe Cartoon Network.

Tinerii titani au fost introduşi în filmele animate DC prin Justice League vs Teen Titans, unde Batman îl trimite pe fiul său, Damian, să înveţe mai multe despre această lume și să vadă ce înseamnă să lucrezi în echipă.

Nu ştim foarte multe informaţii despre The Judas Contract, doar faptul că o trădare va avea loc și că apariția filmului este programată undeva la sfârșitul anului. Până atunci, ne putem uita la Justice League Dark, care s-a lansat recent.

Răzvan Ţuţuianu
Răzvan Ţuţuianuhttp://raztutu.hol.es
Programator pasionat de tot ce mişcă în IT
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.