Primul trailer pentru Logan, noul film cu Wolverine

Logan este cel de-al treilea film din trilogia Wolverine, trilogie devenită duologie după ce X-Men Origins: Wolverine a fost scos oficial din continuitatea universului cinematic X-Men. Fiind ultimul film în care Hugh Jackman îl va interpretă pe Wolverine, filmul ne prezintă “un jder” mult mai bătrân și mult mai înțelept, iar în cazul în care nu știați filmul este adaptarea cinematică a romanului grafic Old Man Logan publicat de Marvel Comics.

Trailerul de debut ne prezintă un Wolverine bătrân și slăbit, puterile sale de regenerare fiind mult mai slabe decât erau odinioară. Logan și Profesorul X vor încerca să salveze o tânără fetiță cu puteri mutante(X-23 pentru cunoscători) din ghearele corporației Transigen, corporație ce dorește transformarea tinerilor mutanți în arme de distrugere în masă. Logan este al doilea film X-Men, după Deadpool, care primește un rating M, fiind interzis minorilor, lucru evidențiat și în trailer: Logan este un film mai matur și mai violent decât celelalte filme X-Men de până acum. Coloana sonoră a acestui prim trailer o reprezintă melodia “Hurt” cântată de Johnny Cash.

Filmul este regizat de James Mangold și urmează să debuteze în cinematografe pe 3 martie 2017.

 

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.