Microsoft și Universal Pictures anunță filmul Gears Of War

Microsoft a anunțat un parteneriat pe care l-a încheiat cu studiourile de film Universal Pictures prin care cele două companii vor produce un film bazat pe universul Gears Of War. Nu avem nicio informație cu privire la povestea filmului sau la actorii care vor apărea în lungmetrajul Gears. Scott Stuber și Dylan Clark, indivizii din spatele filmelor Ted și al francizei Planet Of The Apes, vor produce filmul Gears și se vor asigura că totul se aliniază perfect cu canonul jocurilor.

Este plăcut să vedem că din ce în ce mai mulți producători de filme aleg să adapteze francize de gaming. După filmul Warcraft din iunie, filme precum Assassin’s Creed, Tomb Raider și Uncharted se vor lansa în anii următori.

În cazul în care nu mai aveți răbdare și doriți cu orice preț să vă întoarceți în lumea (monocromă de altfel) a jocurilor Gears, Microsoft lansează Gears Of War 4 pentru PC și Xbox One pe 11 octombrie.

Sursa: [Engadget]

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.