[CONCURS] Și tu poți câștiga una dintre cele 50 de Beta Key-uri pentru World of Warcraft: Legion!

Cel de-al șaselea expansion pentru World of Warcraft, Legion se apropie cu pași repezi, lansarea sa având loc pe data de 30 august. Noua clasă Demon Hunter, alături de quest-uri, artefacte, dungeons și multe altele vor lua cu asalt noua expansiune.

________________________

Ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia uneia dintre cele 50 de key-uri?

 1. Răspundeți la următoarele două întrebări, în secțiunea de comentarii de mai jos. Nu uitați să folosiți un email valid!
 • Cine este moștenitorul de drept al tronului din Stormwind?
 • Cum ar trebui să continue World of Warcraft după Legion?

    2. Dați share public pe Facebook acestui concurs. Aveti un buton un pic mai jos ca să vă facilitize procesul.

Înscrierile sunt acceptate până pe 14 iulie, ora 23:59.

Câștigătorii vor fi extrași pe data de 15 iulie și contactați prin e-mail pentru înmânarea key-ului! Succes tuturor!

 

-”You are not prepared!”-

*UPDATE

Iată lista câștigătorilor celor 50 de key-uri pentru World of Warcraft: Legion Beta: 

moredread
Ciobanu Radu
Pinj Beao
Calin Padurean
Andrei Ghiţun
Victor Mincu
Raducan Stefan
Gucianu Alex
Andrei Murea
Robert Dragu
Gianni Pristavu
stefan baltag
Al Aonor
Cocis Emanuel
Ronnyvat
Brock
Noldor
Andrei Petre
Ann
Ghaper
Mor Drasil
Punkio
Turq Maggot
Costinux
Ben Franklin
magdalena
adymus
Fistand Antilus
Matei Balanescu
Spoiler-kun
Klau Polaris
Giurgiu Matei
Iancu Gabriel
Todem
Vasy Alex
Samesdf
Stefan Alexandru
William Jones
Calin
Vali Manole
Teo Andrei
Dobre Iulian
Florinel
Cristian Andrei Popescu
myximyp
Paul Ionut
Estcnys
Valereinc
Alex Stîngă
Dani Marc

Premiile vor fi trimise în decursul următoarelor zile!

Isabelle Frost
Isabelle Frosthttps://www.overheat.ro
Gaming is my only church.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

197 COMENTARII

 1. 1. Anduin Wrynn.
  2. Daca tot face revamp la chestii old-school, new Lich King ? Northrend schimbat si imbunatatit pentru lvl 110-120

 2. 1.Anduin Wrynn, fiul lui Varian Wrynn
  2. Ar trebui sa se se intoarca la Old Gods si stransa lor legatura cu Azeroth-ul, in interiorul careia se afla un titan *chiar mai puternic ca maritul lord al intunericului Sargeras*(da, este adevarat, check the chronicles of warcraft) si scopul sa fie sa ii “potolesti” din nou, pentru ca titanul sa se poata dezvolta si sa il infranga pe Sargeras! 😀

 3. 1. Anduin Wrynn.
  2. Ar putea sa continue cu un expansion avand The Old Gods pe prim plan.
  Va multumesc foarte mult pentru aceasta sansa :D!

 4. 1)Anduin Wrynn, fiul lui Varian Wrynn.
  2)Mi-a placut foarte mult expansiulea Wrath of the Lich King , sper la un Return of the Lich King 🙂

 5. 1. Anduin Wrynn
  2. Revenge of the Murlocs clar, ar trebui sa iasa murlocii din rauri si sa se razbune pe cei care ii farmau in toate expansion-urile precedente

 6. Cine este moștenitorul de drept al tronului din Stormwind? – Anduin Wrynn
  Cum ar trebui să continue World of Warcraft după Legion? -Lost Sea..sau ceva acvatic 😀 cu Old God’s

 7. 1. Anduin Wrynn
  2. Un Legion Aftermath expansion in care sa faca rework la old zones si sa ne pregatim pentru a vizita Argus. (Legion’s Hometown)

 8. 1. Anduin Wrynn, cam asa merge succesiunea, din moment ce e un regat inspirat din vremuri medievale
  2. Sa termine ce are de terminat pe Azeroth si sa mergem pe Argus/Xoroth sa ne batem cu Legion one last time, this time on our terms !

 9. 1- Anduin Wyrnn
  2- Ar cam fi timpul sa-l vedem si noi pe Sargeras poate chiar si in ipostaza unei iluzii. Blizzard nu va juca oricum cartea bataliei finale pana ce nu va epuiza absolut tot contentul existent. Raspuns final: Whispers of the Old Gods !

 10. 1.Anduin Wrynn.
  2. In principal ar trebuie sa aduca un nou expansion legat despre Old Gods sau in cel mai rau caz Return of the Lich King.

 11. 1.Anduin Wrynn
  2. Putinii draenei care au supravetuit macelului lui Gul’Dan descopera un artefact care are puterea de-a distruge demonii. Acestia incep sa se dezvolte in pustietate, sa-si mareasca familia, antrenandu-se pentru noua lor misiune: de a folosi artefactul impotriva demonilor, pentru a-i distruge odata si pentru totdeauna. Pentru copii, parintii si prietenii lor care au murit pe campul de lupta impotriva demonilor. Pentru Outland!

 12. 1.Anduin Wrynn
  2.Sper sa fie ceva legat de titan/titan keeperi,Raden ar trebui sa-si faca aparatia imo,e un personaj important si nu am mai vazut nimic legat de el din Mists of Pandaria,Throne of Thunder.Antagonistul ar fi N’zoth/Burning Legion….World of Warcraft:Return of the Pantheon

 13. 1. Anduin Wrynn
  2. Ar fi fain sa continue cu ceva în genul Time Lords. Cu misiuni și raiduri în genul “help your past self”, sa existe doua încercări : la prima încerci sa termini acel raidraid, dar sa iei wipe, iar pentru ca de-a doua ei (Time Lords) te vor ajuta sa obții iteme pentru tine și raid (cei din trecut, de la prima încercare, în forma unor fantome în alt ‘phase’) cu care să învingi ce nu ai putut prima oara.

 14. 1. Anduin Wrynn
  2. Sargeras (de aceasta data pe viu)? Exista clare indicii ca și noul LichKing este deja sub influenta lui; ar putea fi prezent sau dominant în patch. Nu ar deranja nici ceva legat de Naga, Old God’s (infinite optiuni in Universul lor). Necesar un posibil teritoriu de neutralitate intre hoarda și alianță (Anduin Wrynn legacy). Reîntoarcerea Alleriei Windrunner?

 15. 1. Anduin Wrynn
  2. Sargeras (de aceasta data pe viu)? Exista clare indicii ca și noul LichKing este deja sub influenta lui; ar putea fi prezent sau dominant în patch. Nu ar deranja nici ceva legat de Naga, Old God’s (infinite optiuni in Universul lor). Necesar un posibil teritoriu de neutralitate intre hoarda și alianță (Anduin Wrynn legacy). Reîntoarcerea Alleriei Windrunner??

 16. 1) Anduin Wrynn
  2) Thrall se trezeste. Totul a fost un vis! Povestea continua de unde s-a terminat Warcraft 3: Reign of Chaos 🙂

 17. 1. Anduin Wrynn
  2. Cred ca ar fii interesant sa vedem gen pandaria a fost cucerita de fel si majoritatea pandalailor au devenit rai si cum au trait ei in pace , acum ar vrea sa cucereasca tot mai ales la ce forta au , si hoarda ar vrea sa ii ucida iar alinta sa ii trateze !

 18. 1. Anduin Wrynn, fiu al lui Varian Wrynn
  2. Un nou expansion in care se pune accent pe rasa Worgen, sa intre in conflict cu alianta si sa doreasca sa devina neutri, exact ca si “pandarienii”, dupa o catastrofa gen scufundarea teritoriilor lor sau ceva de genul; alianta devine indiferenta fata de ei si de aici, conflictul si povestea.

 19. 1. Anduin Wrynn
  2. Continuarea lore-ului cu Bolvar Fordragon ca noul Lich King (din moment ce se fac “remakes” la old expansions)

 20. 1. Anduin Wrynn
  2. Sa introduca povestea “The Dark below” (look up reddit) unde Azjol-Nerub este un intreg oras and you can have spider mounts and spider friends

 21. 1. Anduin Wrynn
  2. O expansiune unde avem posibilitatea de a explora in trecutul Azeroth-ului gen WoD sa aflam in prespectiva noastra cum a fost in jocurile precedente.

 22. 1. Anduin Wrynn
  2. Aszhara (si N’zoth) profita de faptul ca am fost ocupati cu legion pentru a-si pregati atacul asupra uscatului (probabil avem iar cateva zone pe sub apa)
  O alternativa ar fi sa se axeze pe mai multi din the old gods (pentru ca dupa cum stim, acestia nu pot fi omorati) si sa ii revedem pe toti dezlantuindu-si furia asupra Azeroth 🙂
  Sau, finally, “the end of WoW”, in care mergem dupa Sargeras in The twisting nether.

 23. Mostenitorul de drept este Anduin Llane Wrynn.
  Un ultim expansion numit Fall of the Dark Titan in care sa il invingem pe Sargeras.

 24. 1.Anduin Wrynn, fiul lui Varian Wrynn
  2.Daca se vrea o noua buclacde repetare a istoriei, urmatorul expansion continea raiduri precum Ulduar, Trial of the Crusader, Naxxramas si Icecrown Citadel. Cu alte cuvinte reintoarecerea la ascendiunea Lich King-ului, Old Gods, Titans sau chiar un nu stiu “Hatred of the Nerubians”

 25. 1.Anduin wrynn
  2.Sunt mai multe posibilitati a)Un expansion underwater cu azshara si n’zoth the old god b) Sa ducem lupta pe Argus sa il invingem pe sargeras c)Sylvanas ar putea incerca sa detina controlul si sa devina ca si gromash

 26. 1.Cine este moștenitorul de drept al tronului din Stormwind?
  Anduin Wrynn
  2.Cum ar trebui să continue World of Warcraft după Legion?
  Prin a da fanilor ceea ce vor , un server vanila , dar daca asta momentan inca nu se poate si vorbim de o continuare in sine : O noua factiune , un mod prin care evenimentele care schimba lumea sa fie mai dese , gen o batalie pentru un oras odata pe luna ( factiunea castigatoare preia controlul si are unele beneficii) iar ca poveste cred ca noul Lich King ar putea sa aduca unele influente alaturi de alte personaje. De ce nu warcraft 4 kappa 😀

 27. 1) Anduin Wrynn
  2)Ar putea continua cu un expansion,dar unul cel putin la fel de bun precum Wrath of the Lich King,care după părerea mea a fos cel mai reusit

 28. 1. Anduin Wrynn
  2. O lume paralela in care thral este rau si varian este de partea hoardei , best plot twist ever !

 29. 1.Anduin Wrynn
  2.Expansion in care mergem pe Argus alaturi de Velen si ceilalti draenei sau expansion in care il urmam pe Illidan in drumul lui de a deveni “campionul luminii”.

 30. 1. Anduin Wrynn
  2. As vrea sa vad cum legion ul castiga si orcii si humanii o iau de la capat, sa faca urmatoarea expansiune ca vanilla

 31. 1. Andruin Wrynn
  2. Fie ceva nou, la care sunt sigur ca se poate gandi Blizzard (un nou inamic pt Azeroth, etc), fie sa fie continuata povestea Lich King (deoarece Bolvar, desi s-a oferit ca nou Lich King, ar putea sa nu fie foarte fericit dupa tot ce i s-a intamplat).

 32. 1. Anduin Wrynn
  2. Expansion despre Old Gods in care sa fie inclusa Queen Azshara (avand in vedere ca nu si-a facut aparitia inca)

 33. 1. Anduin Wyrnn
  2. Emerald Dream. The Nightmare corupe atat emeral dream cat si Azeroth-ul si trebuie sa il ajutam pe Cenarius sa opreasca Nightmare-ul, Malfurion a murit incercand sa faca ceva in legatura cu asta in Emerald Dream

 34. 1. Anduin Wrynn
  2. După imaginația mea Legiunea de demoni v-a fi învinsa până la WoW 8.0. Iar în 8.0 sa urmeze un revamp total al jocului la care sa se adauge călătoria pe alte planete. Gnomii si goblinii vor salva si modifica navele demonilor si astfel se va putea călători in spațiu si de ce nu in alte universuri. Sa găsim sursa Titanilor/Xel’naga? pam pam si de ce nu un crossover cu universul Starcraft.

 35. 1.Anduin Wrynn.
  2.Sa nu se mai faca *remake* la expansion-urile vechi si sa se promoveze o noua tema cum a fost pe mop , de exemplu sa se mearga pe genul StarCraft .

 36. 1. Anduin Wrynn
  2. Daca Legion este considerat Burning Crusade 2 nu spun ca ar trebui sa apara un WOTLK 2 sau Cataclysm 2 ar deveni aiurea si repetitiv, Ceva interesant ar fi o noua amenintare in Azeroth sau sa revina totul la razboiul dintre Hoarda si Alianta ( s-au cam plictisit sa se bata in ultimele expansiuni ) adica pe bune , sa vezi razboaie cum sunt Battleground-urile de 80 de persoane.

 37. 1. Anduin Wrynn, fiul al lui Varian Wrynn, zis si Lo’Gosh ( lupul )
  2. Avand in vedere faptul ca in Legion l-au adus pe Illidan inapoi ar fi interesant sa vedem o “continuare” la Wrath of the Lich King.

 38. 1.Anduin Wrynn.
  2.Ar fi interesant un expansion care sa puna in evidenta the old gods si sa ii prezinte mai in detaliu prin dungeonuri si raiduri noi,de asemenea acestia ar putea sa isi dezlantuie puterea asupra lumii schimband anumite zone si eventual manifestand aparitia unor zone noi.

 39. 1.Anduin Wrynn
  2.Un expansion bazat pe plot-ul din cartea Rise of the Horde (cum Ner’zhul e pacalit de Kil’jaeden si tradat de Gul’dan , infiintarea Hoardei , etc.)

 40. 1)Anduin Wrynn
  2) Avand in vedere ca WotLK a fost (discutabil) cel mai bun expansion, probabil ceva ce are legatura cu LK ar fi frumos

 41. 1.Anduin Wrynn.
  2.Daca schimbarile din Legion sunt placute de playeri ar trebui sa mai incerce aceasta directie si poate, incet incet sa ajunga jocul la o concluzie finala :D.

 42. 1. Anduin Wrynn
  2. Idk, un expansion care sa aiba in centrul actiunii un conflict intre ally si horde, in ultimele expansionuri vezi cele 2 factiuni “colaborand” daca pot zice asa ..

 43. 1. Anduin Wrynn
  2. Un nou expansion legat poate de Azshara si Nagas, in Legion il avem pe Illidan care in Warcraft 3 a summonat niste Nagas, este posibil ca la sfarsitul Legionului sa faca aceasi treaba si asa sa apara un nou expansion care sa se axeze pe Naga si sa se continue povestea.

 44. 1.Anduin Wrynn fiul lui Varian Wrynn
  2.Dupa Legion, WoW ar trebui sa se bazeze pe The old gods pentru o noua expansiune , mai exact ar trebui sa il aduca in prim plan pe N’Zoth care este tinut prizonier sub oceanele Azerothului ,acesta fiind responsabil pentru mai multe evenimente din istoria wow , inclusiv responsabil pentru actiunile lui Deathwing in expansionul Cataclysm.

 45. 1. Anduin Wrynn
  2. Un nou expansion legat poate de Azshara si Nagas, in Legion il avem pe Illidan care in Warcraft 3 a summonat niste Nagas, este posibil ca la sfarsitul Legionului sa faca aceasi treaba si asa sa apara un nou expansion care sa se axeze pe Naga.

 46. 1.Anduin Wrynn
  2.Eu cred ca ar trebui sa creeze un expansion despre Bolvar ca fiind Lich King , intr-ul final reusind sa distruga definitiv acest Lich King

 47. 1. Anduin Wrynn
  2. Ceva expansion in care noul inamic al Azerothului sa fie N’Zoth si Queen Azshara (3/4 Old Gods sunt morti deja)

 48. 1. Anduin Wrynn fiul lui Varian Wrynn
  2. Old gods vs burning leagion , adica lupta intre vilians care va stabili ” cine sa cucereasca azerothul” 🙂

 49. 1. Anduin Wrynn
  2. Cu mult mai multa implicare din partea echipei Blizzard. Sa se creeze cat mai multe Patch-uri cu instante noi, pentru ca lumea sa fie motivata pentru a juca si plati jocul lunar.

 50. 1. Anduin Wrynn
  2. Momentan nu ar trebui sa continue in nicio directie noua. Trebuie facute legacy servers pentru cei care vor sa joace expansion-urile vechi si warcraft sa nu te oblige sa cumperi cate un patch pe an pentru a te juca.

 51. 1. Anduin Wrynn
  2. In opinia mea, indiferent de directia in care o va lua wow-ul, cel mai important lucru de care ar trebui sa se ocupe este partea sociala.
  Au facut ca interactiunile dintre jucatori sa fie din ce in ce mai putine. Inainte, pentru questurile grele, trebuia sa gasesti alti playeri pentru a le termina, te obliga sa socializezi. Acum mai toata lumea sta in garrison si doar da join la raiduri/bg-uri/arene.
  Era mai frumos inainte, cand vorbeai cu partenerul/partenerii de arene despre ce poza sa folositi pentru team sau ce nume sa aveti. Acum doar intri in party si dai join…

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.