Kickstarter-ul pentru Gibbous a început

Gibbous, adventure-ul point and click despre care am scris acum câteva zile aici, tocmai a primit o campanie de crowdfunding pe Kickstarter. Jocul este realizat de români, mai exact de o echipă formată din 3 persoane, numită Stuck in Attic. Pe pagina de pe Kickstarter puteți găsi un demo și toate informațiile legate de tier-uri si reward-uri.

https://www.kickstarter.com/projects/777841902/gibbous-a-cthulhu-adventure?ref=category_newest

Vă recomand cu căldură să încercați demo-ul și poate să susțineți proiectul în cazul în care sunteți încântați de Gibbous! Mai sus aveți trailer-ul pentru platforma de crowdfunding în care echipa face o scurtă prezentare a proiectului. Merită să-l urmăriți pentru că e foarte bine realizat și în România, dezvoltatorii autohtoni au nevoie de toată susținerea pe care le-o putem oferi.

Gibbous6

Povestea îl prezintă pe detectivul Don R. Ketype care este pe urma Necronomiconului. O carte care ajunge în mâinile lui Buzz Kerwan, un tânăr bibliotecar ce reușește să-și transforme pisica, prin intermediul cărții misterioase, făcând-o pe Kitteh să vorbească. Jucătorul va putea prelua controlul fiecărui protagonist, alteranativ și va trebui să rezolve misterul Necronomiconului, să o transforme înapoi pe Kitteh într-o pisică normală și să supraviețuiască întâlnirilor cu diferiți cultiști, vrăjitori misterioși și chiar Cthulhu!

Eu unul am jucat demo-ul și am fost încântat de el, mai ales de cutscene-ul de la finalul său, care e foarte drăguț. Deși există mici probleme, ele vor fi fixate în jocul final, așa că nu vă faceți griji, Stuck in Attic ne promit un joc finisat ca la carte.

Link campanie: https://www.kickstarter.com/projects/777841902/gibbous-a-cthulhu-adventure?ref=hero_thanks

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.