Concept art-uri pentru God of War 4 scăpate pe net

Deși Santa Monica nu au vorbit mare lucru despre următorul titlu din serie, astăzi pe internet au apărut o groază de noi concept art-uri, care aparțin lui God of War 4. Toate ilustrațiile par a indica faptul că protagonistul este acum undeva în nord, adică este posibil să-l vedem pe Kratos în mitologia nordică.

Eu unul mi-aș dori să avem parte de un nou protagonist, însă tatuajele personajului principal par a fi identice cu cele ale lui Kratos, iar cei care au făcut rost de poze susțin că vom juca tot cu zeul războiului.

God of War 4 2

Cel care a postat pozele a dezvăluit și câteva detalii, Kratos va avea acum barbă și va folosi un topor pe post de armă, va putea interacționa cu mediul înconjurător, distrugând plante pentru a crea poduri, va ajunge să viziteze Alfheim, și va fi închis în cel puțin o închisoare. Un nou trailer este posibil să fie și el leakuit curând, după spusele celor care au sustras și pozele. Pentru a o accesa albumele complete, dați un click aici și aici!

 

 

Sursă: NeoGAF

Radu Stama
Radu Stamahttps://www.overheat.ro/
Pasionat de jocuri video si anime, s-a alăturat echipei Overheat în toamna anului 2014. Seria preferata anime ar fi One Piece, iar jocul preferat probabil Half Life 2, lângă Heart of Darkness din '98.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.