Mai puțin de 6 ore până la Dota 2 Shanghai Major Main Event

Puneți sucurile la rece, băgati popcornul la cuptorul cu microunde și preparați-vă foarte multă cafea pentru ca sunt mai puțin de 6 ore pâna la începutul evenimentului principal din cadrul turneului de Dota 2 Shanghai Major.

Formatul este unul standard, avem 8 echipe în upper(winner) bracket și 8 echipe în lower bracket. Aranjamentul lor a fost decis de către calificările ce au avut loc săptămâna trecută. Cele din upper bracket se vor bate până în finală într-un sistem de tipul BO3, pe când cei din lower vor avea primele două runde de tipul BO1, urmând să treacă ulterior la BO3.

Mâine se vor juca doar primele două meciuri din cadrul winner bracket și toate meciurile din loser. Din păcate s-ar putea să ne luăm un rămas bun de la echipe precum Vici Gaming, EHOME sau Virtus Pro pentru că fac parte din echipele ce nu s-au descurcat atât de bine în calificări și prin urmare au ajuns în partea de jos. Cea mai surprinzătoare prezență de acolo este cea a lui EHOME, care înainte de începerea turneului a fost cotată cu prima șansă de a câștiga Shanghai Major în fața unor echipe precum Evil Geniuses sau Alliance.

Dacă vor ieși sau nu din turneu o să aflăm cât de curând, vă las în continuare cu meciurile de mâine și vă doresc vizionare plăcută.

bracket_2_3

Haxa
Haxahttps://www.overheat.ro/
Când nu sunt ocupată cu articolele de pe site, mă distrez pe http://www.twitch.tv/overheatro
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.