Înscrierile la Innovation Labs 2016 sunt deschise

Ai o idee de joc, dar nu ai bani? Ai inventat cel mai tare gadget care va revoluționa planeta, dar platformele de crowdfunding par prea complicate? Îți place tehnologia, vrei să-ți costruiești o afacere în domeniu, dar îți faci griji că nu ești din București?

Nu dispera, pune-ți mintea la contribuție și participă la Innovation Labs 2016, principalul program de pre-accelerare pentru start-up-uri tehnice din România.

Innovation Labs 2016 invită tinerii pasionați de tehnologie (adică pe voi) să-și aducă ideile la viață în programul organizat în București, Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara. Innovation Labs este dedicat tinerelor echipe, care au o idee creativă de tehnologie, dornice să trăiască experiența unui start-up tehnic, în ecosistemul românesc de business, alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în domeniul tehnologiei. Programul este organizat de Tech Lounge în parteneriat cu Orange, Carrefour și The Romanian-American Foundation.  

Despre ce este mai exact acest program a vorbit Răzvan Rughiniș, co-fondator Innovation Labs: „Innovation Labs este un loc de întâlnire al tinerilor care vor să-și vadă ideile funcționând realmente și al profesioniștilor în start-up-uri tech, care îi ghidează pe drumul adesea surprinzător de la concept la prototip.

O idee poate fi interesantă, dar un prototip tangibil este atât o experiență de neuitat pentru tinerii care-l aduc la viață, cât și un posibil punct de lansare pentru un produs de impact, care schimbă viața utilizatorilor. Atât la Hackathon cât și în perioada de mentorat, echipele lucrează intens pentru a-și crea propriile produse și a răspunde unor dorințe reale ale utilizatorilor.

Innovation Labs a ajuns la cea de-a 4-a ediție, demonstrând în fiecare an creativitatea tehnică și perseverența tinerilor în a-și găsi propria cale. Terenul este acum pregătit pentru Innovation Labs 2016.”

Innovation Labs 2016 va debuta cu Hackathon-ul din București, între 5 – 6 martie 2016, la Universitatea Politehnică. Aveți timp să vă înscrieți până pe 3 martie 2016, completând formularul disponibil pe website-ul programului: www.innovationlabs.ro.

O săptămână mai târziu, între 12 – 13 martie 2016, vor avea loc Hackathoanele din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara. Perioada de înscriere pentru acestea este până pe 10 martie 2016, iar înscrierile se pot face tot pe www.innovationlabs.ro.

Hackathon-ul de 24 este locul ideal pentru a vă contura ideile mai clar, a le demonstra în practică și a-i convinge pe cei din jur de potențialul lor. Cele mai bune echipe vor continua în programul de mentorat din martie – mai, întâlnindu-se săptămânal cu specialiști din industria ICT și din ecosistemul antreprenorial pentru a-și rafina prototipul inițial spre un produs viabil cu aplicații directe în piață.

Echipele își vor prezenta prototipurile finale pe 24 mai la Demo Day, în fața potențialilor investitori, parteneri și mass media. Este un eveniment vibrant și în același timp un nou început pentru echipe – care au șansa de a câștiga atenția finanțatorilor și utilizatorilor. Acestea fiind spuse, dacă ai o idee genială, nu mai ai nici o scuză să nu încerci s-o pui în practică!

Games Bond
Games Bond
My name is Bond, Games Bond! Sunt arogant deoarece experienta mea de gaming ar putea sa aiba propriul buletin. Sunt sanse maxime sa nu fim pe aceeasi lungime de unda daca crezi ca CS, LOL sau DotA sunt jocurile care fac universul sa se invarta. Nu cred ca toti gamerii sunt egali sau ca orice pusti are dreptul sa poarte acest titlu. Insa, daca titluri precum Ico, Grim Fandango sau Baldur's Gate iti spun ceva, daca vrei mai mult decat ineptiile debitate de toti specialistii autodeclarati, fii cu ochii pe ce scriu. Va fi o calatorie interesanta!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.