Android 6 pentru telefoanele Samsung de top

Aproape toți ne dorim telefoane de top cu prețuri care încep de la 1500 sau chiar 2000 de lei în sus. Totuși dacă dăm o căruță de bani pe telefon, vrem și suport din partea producătorului la el mereu… sau cel puțin așa ar trebui. Dacă nu, XDA e mereu la îndemână 🙂

Ultima versiune de Android (Marshmallow), deși e prezentă pe piață de luni bune, băieții de la Samsung abia acum s-au gândit și ei că ar fi bine să dea drumul.

Totuși, nu vă entuziasmați dragi cititori deoarece sunt versiuni BETA și sunt doar pentru feedback. Zilele trecute Samsung a dat drumul la Android 6 BETA pentru terminalele Samsung Galaxy S6, respectiv S6 Edge în mod oficial, dar se pare că pe net deja sunt articole cum că Samsung ar fi “scapat” din greșeală niște versiuni și pentru terminalele S5 și Note 4.

Aceste flagship-uri au primit update-ul OTA (Over The Air) deci Samsung aplică tehnici neortodoxe sau a fost o greșeală a unui angajat ceea ce mie nu îmi prea vine să cred. Eventual a fost plătit. 😛

Cei de la SamMobile  au scris niște articole dedicate pentru fiecare în parte. Pentru informații mai amănunțite merită citite, mai ales dacă dețineți vreun device Samsung.

La capitolul interfață, regăsim aproximativ aceeași versiune de touchwiz pe S6, dar pe Note 4 și S5 sunt modificări vizibile. Securitatea a fost și ea îmbunătățită (totuși vorbim de o versiune de Android lansată recent), iar performanțele se pretind a fi mai ridicate, dar nu ne pronunțăm până nu vin firmware-ele oficiale și suportul aferent.

În concluzie, așteptăm comunicate de presă oficiale privind noul Android 6.0 pentru terminalele de top ale celor de la Samsung.

Pavel Prodaniuc
Pavel Prodaniuchttps://www.overheat.ro/
Legenda spune ca repara orice in IT mai ca bunicul cu ciocanul si patentul. Spre final este scris faptul ca este pasionat de programare.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.