Captain America: Civil War – Trailer Premieră

După micile incursiuni dintre Iron Man și Captain America din Avengers: Age of Ultron, iată că diferențele celor doi eroi vor fi “rezolvate” cu vârf și îndesat în al treilea film marca Captain America, Civil War.

Aici, un eveniment catastrofal încă necunoscut, pe lângă distrugerile masive din Sokovia cauzate de Avengers, îi forțează pe agenții guvernamentali din Pentagon să instituie un nou proiect de lege: Superhero Registration Act. Acesta îi va obliga pe toți super-eroii să fie înregistrați și aflați sub controlul Guvernului SUA, pentru a asigura o protecție mai bună pentru civili. Oare să fie așa?

Iron Man, Black Widow, Vision, War Machine și un nou personaj Black Panther aleg în mod surprinzător să susțină acest nou act. Un lucru și mai surprinzător este alegerea lui Captain America de a se opune. El, alături de Falcon, Bucky (alias Winter Soldier), Hawkeye și agenta Carter (nepoata agentei Peggy Carter) aleg să se împotrivească vechiului lor camarad Iron Man.

O singură întrebare nu a fost însă răspunsă în urma acestui trailer: unde este Spider-Man? În benzile desenate acesta și-a făcut apariția pentru prima dată printre rangurile Avengers, dar se pare că locul său a fost luat de către Black Panther. Nu e de mirare de vreme ce Marvel plănuiește să scoată un film cu el în centrul acțiunii. Cu toate acestea, Disney și Sony au ajuns la un acord oficial ca să-l poată împrumuta pe Peter Parker în Avengers, chiar dacă s-ar putea să fie pentru niște scene scurte. Vom vedea exact ce și cum se întâmplă pe data de 6 Mai 2016.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.