ASRock lansează noua serie de plăci de bază pe chipset Z170

Cum Intel Skylake își face simțită prezența din ce în ce mai mult pe piață noastră și cea internațională, e normal să vedem din ce în ce mai multe plăci de bază pentru această plaftormă.

AsRock este un alt producător care a pregătit pentru voi o nouă serie de plăci de bază pe chipset-ul Z170 despre care puteți afla mai multe în comunicatul oficial de presă de mai jos! Enjoy! 😀

Odată cu lansarea noului chipset Intel Seria 100, cunoscut şi sub numele de Skylake, ASRock prezintă noile sale produse pe Z170, oferind modele din seria Extreme, Gaming şi OC Formula.

ASRock 100 Series

Seria Extreme include plăci de bază cu performanţe ridicate, concepute special pentru pasionaţi, avand ca varf de lance modelul Z170 Extreme7+.

Noul model deţine patru slot-uri PCIe Gen3 x16 capabile să ofere suport atât plăcilor video obişnuite, cât şi plăcilor grafice profesionale din seria AMD FirePro sau Nvidia Quadro. Pe lângă cele 10 porturi SATA3 onboard, placa mai oferă trei porturi SATA Express, precum şi trei slot-uri Ultra M.2 ce suportă kit-ul ASRock U.2 şi SSD-urile Intel 750.

Z170 Extreme7+

Pentru seria Gaming, modelul de top oferit de ASRock va fi Z170 Gaming K6+. Acesta, pe lângă slot-urile de bază PCIe Gen3 x16 folosite la realizarea configuraţiilor CrossFireX sau SLI, oferă o nouă soluţie audio onboard (Purity Sound 3) ce a obţinut distincţia “General performance: Excellent” în Rightmark, suita profesională de teste folosită pentru determinarea calitaţii audio.

Un alt avantaj al acestui model este şi prezenţa primului panou frontal cu USB 3.1, panou ce este oferit la toate modele ASRock cu indicativul “+” în denumire.

Z170 Gaming K6+

La final avem si celebra seria OC, reprezentată de modelul Z170 OC Formula. Placa deţine slot-uri DDR4 DIMM capabile să susţină frecvenţe de peste 4000MHz, patru sloturi PCIE Gen3 x16 şi trei slot-uri Ultra M.2, ideale pentru crearea unei configuraţii RAID 0.

Z170 OC Formula

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.