Forge TV – o consolă Razer droidizată

Razer a prezentat la CES 2015 consola de jocuri Forge TV, bazată pe sistemul de operare Android. Aceasta este construită pentru a aduce jocurile de pe Android pe televizoare, dar și pentru a integra în sufrageriile utilizatorilor servicii precum: Google Play, Youtube, Red Bull TV, Hulu sau iHeartRadio.

Forge TV are un procesor Qualcomm Snapdragon 805, un GPU Adreno 420, 2GB de memorie RAM, wireless în standardul 802.11ac, port Gigabit Ethernet, USB 3.0 și un spațiu de stocare de 16GB (care nu mai poate fi mărit). Acesta suportă până la 4 controllere diferite, dar pot fi conectate și cele de Xbox 360 sau PS4, compatibile cu sistemul Android.

Consola Forge TV are un preț recomandat de 100 dolari/euro însă nu știm când va ajunge la retaileri sau dacă o vom putea vedea pe piața locală. Tot in cadrul CES 2015 au lansat și controllerul Razer Sevral, care va putea fi achiziționat la pachet cu Forge TV, pentru încă 50 dolari/euro.

Alexandru Nicusor Matei
Alexandru Nicusor Mateihttps://www.overheat.ro
Fotograf și iubitor de LEGO, se hrănește cu ciocolata neagră, ceai și sufletele celor uciși în seriile GTA și Dying Light.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.