Call of Duty: Advanced Warfare – Exo Zombies Trailer

După cum bine știți seria Call of Duty poate fi remarcată foarte ușor după modurile sale speciale cu zombalăi. Toată povestea asta a început cu Call of Duty: World at War și iată că am ajuns la Call of Duty: Advanced Warfare.

De data aceasta, în modul Exo Zombies, inamicii noștri dragi și fără creier sunt și mai fioroși fiindcă vin la pachet cu mult râvnitul exoschelet, așa că o să vă fie mai greu să îi eliminați.

Totuși, partea bună este că personajele cu care veți juca împotriva hoardelor de exo zombies sunt John Malkovich, Bill Paxton, Rose McGowan și Jon Bernthal. Da, ați citit bine, sunt acei actori faimoși pe care îi știm cu toții.

Dacă o să urmăriți trailer-ul veți vedea că fețele acestora au fost recreate digital cu o fidelitate grafică foarte mare și nu mai vorbesc de vocile actorilor.

Acest mod va fi disponibil odată cu primul DLC ce va fi lansat pe 27 ianuarie via Xbox LIVE, cât și pentru celelalte platforme în perioada imediat următoare.

httpv://www.youtube.com/watch?v=DhHUVAyKXSw

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.