Update major la Fruit Ninja

httpv://www.youtube.com/watch?v=YYOVQ2mKdLY

Fruit Ninja este un joc în care singurul obiectiv pe care-l ai este să tai fructe pe smartphone-ul sau xbox-ul tău obținând un scor cât mai mare. După cum probabil ați aflat deja din trailer (glumesc, video-ul nu zice nimic) jocul a fost reproiectat din cap până-n picioare. Printre schimbările estetice care au fost făcute, o mare schimbare sunt cele două personaje nou introduse, Katsuro și Mari, doi studenți care vor să învețe arta creării unei salate cu rapiditate. Acestea vor fi urmate de alte caractere ce vor apărea în următoarele săptămâni.

De suferit au avut și modurile de joc care ori au fost schimbate total sau șterse. Un lucru pe care l-am observat este modul multiplayer care a fost înlăturat. Toate săbiile și dojo-urile acum au efecte speciale și influențează în felul lor gameplay-ul. Tornade vârtej împreună cu nori care ricoșează ar trebuie de asemenea să-ți ofere o experiență unică în tăiatul fructelor.

După cum zice compania care a creat jocul, Halfbrick, aceștia erau nemulțumiți de faptul că jocul lor este doar un lucru cu care îți ocupi timpul, pe care-l joci stând la o coadă lungă la casă, altfel zis o pierdere de vreme (deși nu sunt complet de acord cu această observație), Halfbrick va produce o nouă serie numită Fruit Ninja Origins. Lumea are păreri diferite despre această tentativă, unii zicând că va fi o dezamăgire de proporții epice, dar cu siguranță sunt și destule comentarii pozitive privind acest proiect.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.