Primele Concept Art-uri din Uncharted 4

După mult timp de așteptare, am pus mână în sfârșit pe primele concepte de design pentru noul joc din seria Uncharted. Pozele se găsesc în cartea “The Art of Naughty Dog“, care va urma să fie publicată de Dark Horse. Cartea prezintă schițe și desene din toate francizele Naughty Dog și este un tribut adus studioului, dat fiind faptul că anul acesta au împlinit 30 de ani de activitate.

Pozele ne prezintă decorul jocului și o mică parte din locația în care el se desfășoară. În primul concept art putem vedea un oraș năpădit de vegetație pe o insulă tropicală și o barcă mai mică unde se pare că ar fi chiar protagonistul jocului: exploratorul și căutătorul de comori Nathan Drake.

tumblr_ncou8ktOGT1sposb4o6_500

 

În cea de-a doua imagine vedem un oraș scufundat în adâncuri, ceea ce ne duce la ideea că Drake va explora adâncurile unui ocean sau al unui fluviu.

tumblr_ncou8ktOGT1sposb4o3_400

 

De asemenea, Kurt Margenau, lead designer-ul jocului a postat pe Twitter următoarea fotografie însoțită de mesajul : “Drake looking next gen as f*ck at celebration!”

1969273_713708412009763_6543223607601926616_n

 

Tot ce pot spune este că noul titlu Uncharted promite foarte multe, iar cum Naughty Dog nu a dezamăgit niciodată, eu cred că 2015 va fi anul lui Drake.”Uncharted 4 A Thief’s End” apare în 2015 și este exclusiv pe PlayStation 4.

Pentru mai multe informații despre Uncharted, PlayStation și jocuri în general rămâi pe OVERHEAT.

Silviu Pârvu
Silviu Pârvuhttps://www.overheat.ro/
Ziua e redactor la Overheat, iar noaptea este Batman. Individul se consideră înțelept precum Obi-Wan, șarmant asemeni lui Ezio, răzbunător precum Kratos și misterios ca însuși Cavalerul Negru. Îi plac filmele și cărtile bune, comics-urile, electronicele fel de fel, muzica rock și rap și iubește fetele care știu că pentru a fura inima unui băiat au nevoie de un cuțit. Cel mai grav dintre toate? Se intitulează "gamer"!
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.