Hearthstone: Heroes of Warcraft ajunge pe iPad

TCG-ul lui Blizzard, Hearthstone: Heroes of Warcraft a ajuns oficial și pe iPad, asta, doar cu o mică restricție. Versiunea de iPad este valabilă doar în Canada, Australia și Noua Zeelandă, iar pentru restul lumii, Blizzard ne șoptește suav un “coming soon” .

“Numărul de jucători Hearthstone a crescut deja la mai mult de 10 milioane de conturi create după lansarea oficială a jocului pe Windows și Mac, dar am observat că anumiţi jucători nu mai puteau de nerăbdare pentru versiunea de iPad” a spus cofondatorul şi CEO-ul Blizzard, Mike Morhaime. “Decât să vorbim cu fiecare în parte, ne-am gândit că mai bine lăsăm pe toată lumea să afle că versiunea de Hearthsone pentru iPad este gata de testat și va fi disponibilă în curând peste tot în lume. Jocul se potrivește ca o mănușa pe o tabletă, €”așa că încurajăm pe toată lumea să-l joace pe canapea, în curte, într-o cafenea… sau oriunde îți poți lua iPad-ul.”

În afară de versiunea de iPad a jocului, Hearthstone e disponibil și pe PC și pe Mac. Blizzard are de asemenea planuri să lanseze jocul și pe Android, iPhone și pe tabletele cu Windows, dar încă nu știm nici un detaliu despre acestea, încă.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.