Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes are 2 ore

Se pare că prequel-ul jocului Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, care este Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes va avea doar 2 ore ca duratăKotaku a dezvaluit că sursă acestui anunț este în ultimul număr al revistei Game Informer, ce încă nu a fost lansat online. Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes este cap de afiș al acestui număr din revistă ce va fi disponibil în SUA pe parcursul acestei luni.

Este bine de menționat că cele 2 ore includ doar misiunile principale, cele secundare nefiind băgate în discuție. Hideo Kojima, creatorul acestei francize nu ne-a ascuns faptul că acest titlu este foarte scurt, și că depinde de fiecare jucător cum îl joacă.

Putem numi Ground Zeroes că fiind un prequel, un tutorial, o degustare a titlului The Phantom Pain, care după spusele aceleiași persoane, este făcut pentru a satisface fanii până la lansarea variantei complete a jocului, ce a fost întârziată din cauza dezvoltării componentelor next-gen.

Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes se va lansa pe 18 Martie și nu va fi o lansare cu preț complet. În SUA, versiunile de Playstation 3 și Xbox 360 vor costa 20$ (digital) și 30$ (fizic), în timp ce versiunile de Playstation 4 și Xbox One vor costa 30$ (digital) și 40$ (fizic).

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.