RAPORT: 2 titluri Assassin’s Creed in 2014

Se spune că Ubisoft lucrează la două proiecte Assassin’s Creed pentru anul 2014. Examiner au aflat de la surse de încredere că primul proiect este exclusiv consolelor next-gen: Playstation 4 și Xbox One, în timp ce al doilea este exclusiv consolelor last-gen: Playstation 3 și Xbox 360. Această sursă a mai dezvăluit că strategia seriei Assassin’s Creed se va schimba în viitor. Ați observat și voi faptul că nu s-a menionat nimic despre varianta PC a jocurilor? Oare aceasta va fi scoasă din ecuație?

De asemenea, DLC-ul ultimului joc apărut, Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry a fost amânat pentru PC pentru a fi finisat. Îmi venea să râd când am citit pentru prima data despre motivul acestei amânări. Varianta PC a jocului este, pot spune din proprie experiență, cel mai prost optimizat joc Assassin’s Creed din toate timpurile. Adică, după ce că dai bani pentru el, uită să îți spună că merge numai pe cele mai high-end plăci video apărute, când cerințele nici nu se apropie de așa un apogeu.

În fine, revenind la subiectul nostru, mi se pare că acea separare între generații este foarte necesară, deoarece pentru ca jocul să evolueze, trebuie să se folosească cât mai mult de resursele next-gen, fără să fie limitate de resursele last-gen.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.