Bloggers Lan Party 4 – Retrospectivă

Bloggers Lan Party este un eveniment organizat pentru bloggeri de către Toma Nicolau cu scopul de a reuni pasionaţii de gaming într-un singur loc și a dezlănțui pasiunea în cadrul diverselor jocuri.

Ideea generală a BLP este să ne simțim bine, să ne distrăm, să fie competiție și să cunoaștem persoane noi, cu care să ne împrietenim.

La ediția cu numărul 4 au fost prezenți destui bloggeri cunoscuți, printre care și Cabral, comandantul trupelor Afrika Korps. În plus, au mai fost și câțiva invitați speciali, printre care și eu din partea site-ului nostru.

Battlefield 4 avea să fie jocul în care urma să ne războim, iar pentru a ne etala calitățile de șoferi am avut o configurație cu 3 monitoare, scaun de curse și volan cu pedale. Acest ansamblu a rulat GRID 2 și Need for Speed Rivals, iar primul care a venit să îi facă safteaua a fost Cabral.

Chiar dacă ne-am amuzat pe seama lui în timp ce încerca să se strecoare cu chiu cu vai pe scaun, ne-a dovedit că este înzestrat cu reflexe de șofer destul de bune, mai ales că el schimba vitezele si pe langa asta folosea și ambreiajul.

După ce toți “soldații” s-au prezentat, sosise momentul să ne echipăm de luptă și să ne primim obiectivele, dar uneori chiar și unei armate se întâmplă să îi mai pice comunicațiile wireless cu baza de operațiuni.

Norocul nostru a fost că domnul Mihai Pătrașcu, comandantul regimentului evoMAG era cantonat prin apropriere și ne-a soluționat problema cu viteza blitzkrieg-lui cu ajutorul unui switch performant, o rolă de fibră și clești.

După ce am restabilit comunicațiile am purces pe câmpul de luptă și imediat s-a dezlănțuit valul de gloanțe, vehicule blindate și clădiri distruse. Modul de joc care s-a jucat cel mai mult a fost Conquest, dar am avut și câteva runde cu Defuse.

Mie în mare parte mi-a plăcut să joc cu tancul, TAB-ul sau antiaeriana. Cu acestea am folosit tactica de hit, cap and run. Uneori a fost necesar să mai rămân în cadrul unui punct în caz că voiau să năvălească inamicii să îl recaptureze.

Într-un moment al jocului după ce spawnez observ un tanc în bază noastră și fug repede către acesta să îl rechiziționez, dar din păcate colegul Laurențiu Buică mi-o ia înainte. Primul lucru care îmi trecea prin minte era “Ieși afară din tancul meu! E al meu! Numai al meu! Eu știu să îl conduc bine!”.

Ce să îi faci? Pasiunea mea pentru tehnică militară duce uneori la egoism și mă transformă într-un zgârcit. Nu puteam să îl dau afară pe om așa că m-am mulțumit cu postul de mitralior și mă bucur că am făcut acest lucru fiindcă am descoperit și latura mea de comandant și observator.

Poziția din care mă aflam eu în tanc îmi permitea să văd împrejurimile un pic mai bine decât colegul meu și eram ceva de genul “Tanc inamic la ora 12! Deschide focul! Infanterie antitanc schimbă pe coaxială! Avansează prin clădire și după fă la dreaptă.”

Am făcut o echipă grozavă și ne-am distrat de minune. Bine jucat tovarășe de tanc! 😀

Chiar dacă nu mai jucasem Battlefield 4 înainte de eveniment m-am descurcat surprinzător de bine, reușind să iau prima poziție mai multe runde la rând.

Deja se simțea în aer mirosul strident al răzbunării care venea din partea echipei adverse. Chiar și Cabral mi-a promis că avea de gând să se răzbune pe mine dupe ce l-am caftit de prea multe ori. “Fir-ai tu să fii! Lasă că o să vezi ce pățești!” zice el înainte de a fi acompaniat de replica colegilor lui de echipă: “Stai la coadă!”.

Dintr-odată mă trezesc că devin inamicul public numărul unu. Voi poate ați vedea acest lucru că pe un lucru rău, dar eu l-am văzut ca pe un lucru bun fiindcă i-am determinat să comunice, să se coordoneze și să joace mai bine. Asta a sporit și mai mult tensiunea, distracția și competitivitatea.

Toată lumea a plecat acasă cu o copie de Battlefield 4, Assassin’s Creed 4, iar câțiva mai norocoși au reușit să câștige Power Bank-uri și Flash Readere de la Kingston, un HDD extern de la Western Digital, 4 procesoare de la AMD și un mouse Logitech G500s.

Fiind jucătorul de top de la această ediție am fost premiat cu un grandios monitor Benq de 27 închi.

Vreau să îl felicit pe Toma Nicolau pentru organizarea acestui eveniment și nu în ultimul trebuie apreciată și susținerea din partea BenQ, Kingston, Western Digital, Ubisoft, AMD, ASRock, PC Garage și locația oferită de Pescariu Sports & Spa.

Mai jos aveti un video de la eveniment. Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=DD0GaJF-69g&feature=youtu.be

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.