AOC lansează o nouă gamă de monitoare

În ziua de astăzi marile companii caută noi metode de a îmbunătăți spațiul de lucru al angajatului, fericirea, satisfacția și eficiența acestuia la locul de muncă.

Un prim lucru care trebuie făcut este să eliberăm birourile de numărul mare de monitoare pe care le folosim. Sigur o să îmi spuneți că aveți nevoie de un monitor pentru editatul pozelor, altul să vizualizați grafice și altul pentru texte sau alte programe Office.

Norocul vostru este că AOC a lansat recent trei monitoare de 24″ cu format de 16:10 dedicate segementului profesional. Puteți să spuneți de acum adio înghesuielii de pe birou. 😀

De asemenea, în gama de monitoare dedicate gaming-ului a fost introdus modelul AOC e2451Fh.

Mai multe detalii puteți afla din comunicatele de presă de mai jos. Enjoy! 😀

AOC lansează 3 noi monitoare de 24” cu un format al ecranului de 16:10. Modelele din seria 60 fac parte din gama Professional, oferind o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli și adăugând un plus de spațiu valoros pe desktop, comparativ cu mult mai răspânditul format 16:9. Disponibile într-un elegant finisaj negru texturat și având diverse variante de echipare, noile monitoare răspund atât la exigențele utilizării în mediul profesional, cât și celor ale divertismentului de acasă. Utilizatorii beneficiază, de asemenea, de o multitudine de funcții precum hub-ul USB integrat, design-ul ergonomic și software-ul inteligent.

i2460Pxqu_side_to_right_liquid_design

Create pentru utilizatorii exigenți
Cele trei noi modele din linia Professional au fost create pentru a oferi un plus de spațiu pe desktop, pentru lucrul cu tabele complexe sau texte și fotografii de mari dimensiuni. Cu toate acestea, modelele sunt deosebit de versatile și pot fi folosite inclusiv într-un home office. Datorită unghiurilor de vizualizare ample și timpului de răspuns ultra rapid, monitoarele fac față cu brio și filmelor sau jocurilor.

 Atât modelul e2460Pxda, cât și e2460Sxda integrează un panou TN LED cu iluminare din spate, oferind o calitate excelentă a imaginii, cu o rezoluție de 1920 x 1200 de pixeli, o luminozitate de 250 cd/m² și o rată de contrast static de 1000:1. Cele două porturi D-Sub și DVI-D permit recepția semnalului analogic, dar și a celui digital. În același timp, modelul e2460Pxda oferă o întreagă suită de opțiuni ergonomice, permițând ajustarea pe înălțime a panoului cu până la 130 mm, precum și aplecarea sau pivotarea monitorului.

e2460Sxda_side_to_left_liquid_design

 Aceste funcții ergonomice sunt utile mai ales în mediile de lucru de tip open space, permițând rotirea ecranului pentru a prezenta colegilor diverse documente fără a fi nevoie ca ei să se ridice de la birou. Datorită funcției de pivotare, ecranul poate fi poziționat inclusiv în format portret, pentru editarea cu mai mare ușurință a tabelelor ori textelor lungi.

i2460Pxqu beneficiază de un panou eIPS de ultimă generație, care oferă o stabilitate superioară a culorilor chiar și atunci când ecranul este privit dintr-un unghi de până la 178°, pe orizontală sau pe verticală. Modelul are o luminozitate de până la 300 cd/m², oferind o imagine realistă și culori vibrante. Pentru un plus de comoditate, monitorul beneficiază de aceleași capabilități ergonomice de care se bucură și e2460Pxda, fiind echipat cu o serie de porturi adiționale. Pe lângă ieșirile D-Sub and DVI-D, acesta include și HDMI compatibil HDCP, precum și un DisplayPort.

e2460Pxda_side_left

 Echipare de top și software inteligent

Pentru că un spațiu de lucru ordonat este unul în care putem deveni mai productivi, AOC a echipat noile modele din gama Professional cu un hub USB integrat în ramă – tastaturile, mouse-urile, webcam-urile și alte periferice pot fi conectate cu o mai mare ușurință, fără a aglomera cablurile în spatele biroului.Toate modelele cu format 16:10 din seria 60 sunt echipate cu difuzoare de 2W, oferind, de asemenea, posibilitatea conectării unor sisteme audio externe, prin intermediul jack-ului de 3,5 mm integrat.

 Modelele dispun și de o serie de soluții software inteligente. Programe precum e-Saver sau Eco Mode contribuie la economisirea de energie, în timp ce i-Menu permite schimbarea setărilor monitorului doar cu ajutorul mouse-ului. Software-ul Screen+ este foarte util pentru multi-tasking: ecranul de 24” poate fi divizat în 4 zone individuale, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

e2460Pxda_pivot_liquid_design Performanță eco-friendly

Monitoarele AOC au fost fabricate pentru a fi cu adevărat prietenoase cu mediul – de la procesul de fabricare, ce nu implică folosirea mercurului, până la consumul energetic redus. Datorită iluminării LED, modelele au nevoie doar de 22 W pentru funcționare, răspunzând astfel celor mai exigente certificate precum Energy Star 6.0, TCO 6.0 sau EPEAT Silver.

Specificații tehnice

Model

e2460Pxda

e2460Sxda

i2460Pxqu

Preț (RON) cu TVA

1199

1149

1499

Tip de LCD

TN

TN

eIPS

Dimensiunea panourilor, formatul imaginii

61 cm (24″),16:10

Iluminare

WLED

Rezoluție optimă

1920 x 1200 @ 60 Hz (WUXGA)

Consum

22 W

Culori

16.7 M

Difuzoare

2 W

Contrast (tipic)

1000:1

Contrast (dinamic)

20,000,000:1

Timp de răspuns (ms, GtG)

5

6

Conectivitate

D-Sub,
DVI-D

D-Sub,

DVI-D,

HDMI,

DisplayPort,

4 x USB 2.0

Unghi de vizualizare (CR 10)

170°/ 160

178° / 178°

Luminozitate (tipică, cd/m²)

250

300

Ajustare pe înălțime (mm)

130

Nu

130

Rotire

Da

Nu

Da

Pivotare

Da

Nu

Da

Aplecare

-5/+20°

Sustenabilitate

Energy Star 6.0, EPEAT Silver, TCO 6.0 et al.

 

Cu noul monitor de 24” (61 cm), e2451Fh, AOC oferă un design pe măsura specificațiilor tehnice. Având un corp de culoare albă, modelul Full HD integrează în ecranul său cea mai recentă tehnologie de iluminare LED. Aceasta permite un timp de răspuns al pixelilor de doar 2 milisecunde, astfel încât monitorul face față cu brio chiar și exigențelor gamerilor.

e2451Fh_hi_res

Performanță uimitoare
AOC a integrat în cel mai nou model din linia Style un panou TN de ultimă generație, ce oferă o luminozitate de 250 cd/m², contrast nativ de 1000:1 și un timp de răspuns de numai 2ms. Astfel, modelul se ridică la standardele celor mai pretențioși utilizatori, prin imagini luminoase și clare, fără efect de ghosting. De la aplicații de tip office, la multimedia și gaming, noul monitor AOC este alegerea ideală pentru cei aflați în căutarea îmbinării dintre calitatea imaginii și design-ul atrăgător.

Echipare de top
Monitorul de 24” primește semnal video analogic prin intermediul unui port VGA și semnal digital prin porturile DVI-D sau HDMI. Pentru o experiență și mai realistă în timpul vizionării de filme, output-ul de 3,5 mm poate fi folosit pentru a conecta o sursă audio externă, precum sistemele surround.

e2451Fh_frame_back_to_right_base

În același timp, modelul dispune de o serie de soluții software foarte practice: în timp ce “e-Saver” și “Eco Mode” contribuie la reducerea consumului de energie, i-Menu permite ajustarea facilă a setărilor monitorului cu ajutorul mouse-ului, în completarea tastelor tactile de pe ramă. “Screen+” este un program care împarte ecranul cu format 16:9 în 4 zone diferite, accesibile prin intermediul unor shortcut-uri.

AOC e2451Fh răspunde celor mai exigente standarde de sustenabilitate, precum EPEAT Silver, TCO 6.0 sau Energy Star 6.0, în mare parte datorită panourilor LED de ultimă generație, cu un consum de energie de numai 25 W.

e2451Fh_photo_frame_liquid_design

OC e2451Fh va fi disponibil din noiembrie 2013, la un preț recomandat de 799 RON.

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.