Logitech lansează o gamă de accesorii pentru iPad Air

Tot am citit și auzit în ultima vreme discuții aprinse despre fragilitatea materialelor unor telefoane/tablete și cum se “avariază” acestea destul de ușor. Totuși, un lucru care mă amuză copios este că proprietarii uită să mentioneze că din cauza neatenției și/sau neîndemânării lor ajung să își strice propriile telefoane/tablete și după dau vina pe producător și materiale.

Hai să zicem că sunt cazuri când se întâmplă ca cineva grăbit să îți dea peste mâini și să îți trântească obiectul muncii. Ei, pentru astfel de cazuri vă recomand să folosiți cu încredere husele. 😀

Că tot a venit vorba de grija pentru lucrurile noastre, Logitech va lansă în curând o gamă de accesorii pentru Ipad Air care au rol atât de protecție câți și de creștere a funcționalității și comodității.

Mai multe detalii puteți află citind comunicatul oficial de presă de mai jos. Enjoy!:D

Logitech a lansat o gamă de accesorii pentru noua tabletă iPad Air. Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Folio și Logitech Folio Protective Case oferă protecție împotriva căzăturilor, vărsărilor și zgârieturilor accidentale.

Fiecare model este creat din materiale de foarte bună calitate, sunt ultra-subțiri și ultra ușoare, completând astfel design-ul tabletei iPad Air. Tastaturile pentru tabletă se conectează cu ajutorul tehnologiei Bluetooth și dispun de taste mari care fac ca experiența de tastare să fie rapidă și fluidă. Husele Folio pot fi folosite ca stand, putând să mențină tableta la un unghi potrivit pentru lectură, vizionare de film sau experimentare a jocurilor.

“Am fost foarte atenți la design-ul noilor produse. Trebuia ca acestea să fie complementare esteticii noului iPad Air, mai subțire și mai ușor,” a precizat Mike Culver, vice presedinte și manager general al departamentului Mobility în cadrul Logitech. “Culoarea și dimensiunile noului Ultrathin Keyboard Cover se îmbină perfect cu mărimea și culorile exterioare ale noului iPad, astfel că așteptările utilizatorilor de iPad de la accesoriile Logitech vor fi pe deplin îndeplinite.”

Noul line-up include:

Logitech FabricSkin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech FabricSkin Keyboard Folio îmbină look-uk stilat cu tehnologia inteligentă, protejând iPad-ul și oferindu-i o serie de noi funcții fără a compromite design-ul ultra subțire. Disponibilă într-o varietate de culori, cea mai nouă serie folio aduce un plus de clasă tastaturilor pentru iPad, în timp ce învelișul său rezistent la apă ajută la protejarea ecranului și a părții din spate a tabletei.

Logitech FabricSkinKBfolio_Exterior pentru iPad Air

Tastatura cu Bluetooth este integrată învelișului interior al carcasei folio. Tastele de dimensiuni standard – ce includ shortcut-urile iOS – oferă confortul unei tastaturi tradiționale. Sistemul nou SecureLock folosește cleme cu o greutate și un profil redus, care prind ferm tableta și permit prinderea și despriderea facilă a iPad-ului. O serie de magneți camuflați mențin tableta în două poziții convenabile pentru modurile de divertisment și de tastare. Tastatura poate fi încărcată prin micro-USB, iar durata de viață a bateriei sale este de până la 3 luni. Logitech FabricSkin Keyboard Folio va fi disponibil la un preț recomandat de 149,99 Euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru iPad Air

Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover este perechea ideală pentru cea mai nouă tabletă Apple. Husa îmbină calitățile celei mai bine vândute tastaturi pentru iPad și design-ul premiat al Logitech Ultrathin Keyboard Cover, într-o variantă croită special pentru iPad Air. Aceasta include un înveliș pentru ecran din aluminiu, pentru un plus de protecție, și o tastatură wireless.

Logitech UltrathinKBCover_Keyboard pentru iPad Air

Tastatura Bluetooth integrată are în spate decenii de expertiză în inginerie și cercetare, oferind o experiență de tastare rapidă, fluidă și confortabilă, alături de sunetul familiar al tastelor convenționale și shortcut-urile iOS precum cut, copy și paste. O clemă magnetică contribuie, alături de magneții din rama iPad-ului, la atașarea fermă a tabletei, în timp ce un șanț magnetic situat în spatele tastaturii ține tableta în poziție verticală, la un unghi ideal pentru tastare și interacționarea cu ecranul tactil. Tastatura poate fi încărcată prin micro-USB, iar durata de viață a bateriei sale este de până la 3 luni. Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air

Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad Air îmbină dimensiunile subțiri și greutatea redusă cu protecția sporită pentru iPad. Tastatura Bluetooth integrată dispune de taste de aceeași dimensiune cu cele pentru computer, pentru o scriere rapidă și fără erori.

Logitech_UltrathinKBfolio_Keyboard

Un stand cu dual-view menține iPad-ul în poziție verticală pentru tastare, sau în poziție orizontală pentru vizualizarea de conținut, în timp ce sistemul SecureLock prinde ferm tableta fără a compromite design-ul ultra slim. Logitech Ultrathin Keyboard Folio va fi disponibil la un preț recomandat de 99,99 Euro.

Logitech Folio Protective Case pentru iPad Air

Pentru cei aflați doar în căutarea unei huse stilate, fără o tastatură integrată, Logitech a creat Folio Protective Case. Aceasta dispune de un înveliș rezistent la apă, ce protejează tableta de lovituri, zgârieturi sau vărsări accidentale de lichide.

Logitech FolioProtectiveCase_Exterior pentru iPad Air

Și acest model folosește noul sistem SecureLock pentru prinderea iPad-ului. Husa folio are și rolul unui stand ajustabil care poate menține tableta în mai multe poziții, de la aproape orizontal, la complet vertical. Logitech Folio Protective Case va fi disponibil la un preț recomandat de 49,99 Euro.

Disponibilitate

Toate cele patru accesorii pentru iPad Air vor fi disponibile în Europa începând cu luna noiembrie 2013. Mai multe informații se găsesc pe www.logitech.com.

 Logitech pentru iPad Air_

 

 

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.