Campionatul Mondial de Sport Electronic si Nijikon ne aşteaptă în weekend

În weekend-ul ce va veni vom avea parte de două evenimente importante dedicate gamerilor, fanilor anime, manga și alte hobby-uri. Acestea sunt Campionatul Mondial de Sport Electronic și Nijikon.

Campionatul Mondial de Sport Electronic (IeSF) începe Vineri, pe 1 Noiembrie și va ține până pe data de 3 Noiembrie. Un lucru destul de interesant este că acest campionat se ținea de obicei în Coreea de Sud, dar s-a decis organizarea acestuia în România pentru această ediţie.

Jocuri ca Starcraft 2: Heart of the Swarm, League of Legends, Alliance of Valiant Arms și Tekken Tag Tournament 2 vor fi prezente ca “discipline” principale în cadrul competițiilor. Vor mai fi și alte jocuri prezente la standurile partenerilor acestui eveniment.

IeSF va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.

***Prietenii noştri de la PC Garage ne-au pus la dispoziţie un număr de 10 invitaţii pe care le vom oferi cititorilor noştri de pe site-ul, pagina de Facebook sau grupul de Facebook Overheat.ro care îşi exprimă dorinţa de a primi o invitaţie printr-un comment. PC Garage va fi prezent la eveniment la standurile Madcatz şi Natec, va oferi reduceri şi va organiza concursuri de LoL şi Battlefield 4 în cadrul evenimentului (detalii).

Nijikon este o convenție similară lui Comic Con România, unde se vor întâlni fanii anime, manga, gaming și cosplayeri pentru a-și împărtăși experiența și pasiunea pentru aceste domenii.

Din câte am înțeles, la unul dintre standurile cu gaming vor exista și câteva căști Oculus Rift dedicate realității augmentate.

Nijikon se va desfăşura în incinta TurboHalle, Bucureşti.

Noi vom fi prezenţi la ambele evenimente şi vom reveni cu fotografii de la fiecare.

Enjoy! 😀

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

2 COMENTARII

    • Vezi ca ti-am trimis un mail unde iti este explicat ce trebuie sa faci pentru a intra in posesia invitatiei.

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.