Bioshock Infinite – Burial at Sea

Aproape de finalul jocului Bioshock Infinite am întâmpinat o scenă în care Booker și Elizabeth au revenit în orașul Rapture prin intermediul unui tear. Când am văzut din nou orașul m-a trecut deodată un fior și am fost foarte sigur că vom vedea în viitor un DLC conceput pentru orașul subacvatic.

Următorul trailer lansat de către dezvoltatorul jocului ne prezintă orașul Rapture dinaintea decăderii sale, unde vom întâlni o versiune mai matură a “Lizei”  din punct de vedere grafic și emoțional.

Am o mică teorie în legătură cu acest DLC. Orașul Columbia din Bioshock Infinite a fost construit cu ajutorul tehnologiei văzute prin intermediul tear-urilor (rupturilor în timp). Se spune că printr-un astfel de tear a fost văzut și orașul Rapture, care a fost clădit mult mai târziu față de Columbia.

Acum urmează partea un pic confuză. În timpul evenimentelor din Bioshock Infinite unul din gemenii Lutece intră în biroul lui Booker, iar pe ușă acestuia scria “Private Investigator”, iar în trailer-ul dedicat DLC-ului dacă vă uitați cu atenție scrie din nou același lucru pe ușă.

Oare vom avea avem parte de alt univers paralel ?

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=hSou7NmhOkg&feature=em-uploademail

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.