Thief 4 – gameplay trailer

Thief este probabil bunicul tuturor jocurilor stealth, unde Garret, regele hoților este personajul principal într-un univers alternativ plasat în era Victoriană a Marii Britanii, dar cu un stil specific al steampunkului.

Anul trecut am avut parte de un alt joc făcut într-un mod foarte similar cu ceea ce am văzut în Thief, cu alte cuvinte Dishonored. Unii ar putea spune că jocul făcut de Arkane Studios a fost plagiat la greu, dar acesta a fost mai degrabă un omagiu adus clasicului Thief.

Iată că anului viitor în luna Februarie ne vom întoarce în pielea lui Garret pentru o nouă aventură. Ca de obicei, perspectiva va fi aceea de 1st person, cu mici animații 3rd person, similare cu cele întâlnite în jocurile cu Riddick.

Jocul va beneficia de puterea motorului grafic Unreal Engine 3. Știu la ce vă gândiți, de ce nu Unreal Engine 4 pentru next-gen? Simplu, deaorece acesta va fi lansat atât pentru PS3, Xbox 360 dar și consolele de nouă generație PS4, Xbox One și desigur pentru PC. Grafica este surprinzător de bine realizată, animațiile par să fie fluide și desigur toate elementele din primele jocuri se vor întoarce, printre care și săgețile cu apă.

Oare acesta îl va detrona pe Dishonored?
httpv://youtu.be/1MWZXwo3jN8

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.