Deep Silver anunță un nou titlu Dead Island

 Deep Silver are planuri de a debuta un nou titlu, Dead Island: Epidemic, un ZOMBA (Zombie Online Multiplayer Battle Arena). Deocamdată, nu avem multe detalii, nici un screenshot dar avem un logo amărât. Cum de un survival first-person shooter va face tranziția la un MOBA? Cred că aceasta o vom afla la ediția de anul acesta a Gamescom pentru că sunt foarte curios cum Deep Silver o va scoate la capăt.

 Deep Silver ne-a spus puțin despre joc, explicându-ne că Epidemic o să pună laolaltă 3 echipe de jucători împotrivă celorlalți într-o luptă disperată pentru a supraviețui. De asemenea, jocul va cuprinde ceea ce a făcut seria Dead Island să fie unul dintre cele mai bune titluri cu zombi. Deci, da, zombi…

Având în vedere popularitatea MOBA-urilor, ca League of Legends și DOTA 2, nu mă surprinde faptul că Deep Silver vrea să se alăture distracției iar pentru cei sceptici, Dead Island: Epidemic va fi un titlu free-to-play pentru PC!

În plus, Deep Silver ne-a pus la îndemână un site dedicat jocului unde te poți abona la un newsletter iar acesta îl puteți găsi aici.

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.