Watch Dogs – Honor trailer

Ușor. Acesta este probabil cuvântul care poate descrie cel mai bine comoditatea întâlnită la orice acțiune făcută de noi. Procurarea informațiilor de pe internet, conversațiile telefonice la un click distanță, mentenanța unui întreg sistem de bancomate, ba chiar controlul unei drone militare deasupra unui deșert aflat la mii de kilometri. Totul doar prin intermediul câtorva taste. Ușor!

Prezența unui element computerizat este din ce în ce mai pregnant, până și în cele mai banale lucruri precum un toaster care-ți zice cât la sută din pâinea ta este prăjită. Desigur, toate acestea sunt în primul rând pentru a ne ușura viețile și în al doilea rând pentru a ne oferi un surplus de ordine și siguranță. Ce se întâmplă când firewall-ul este penetrat?

O asemenea idee a fost explorată în trecut în Call of Duty: Black Ops II, când întreg sistemul de apărare național SUA a fost invadat de un virus. Un exemplu macabru, ba chiar din ce în ce mai aproape de realitate. O idee similară este văzută și în Watch Dogs, jocul în stil GTA al celor de la Ubisoft.

Personajul principal are asupra sa un dispozitiv foarte similar cu un telefon mobil care aparent este capabil să manipuleze toate obiectele digitale din calea sa, de la camere de securitate până la mecanismele unui întreg oraș. Cu o asemenea armă, acesta iși asumă rolul unui justițiar necunoscut.

Când ai controlul absolut la vârful degetelor…tu ce ai face?

httpv://youtu.be/cs5_Ddq7s0o

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.