Splinter Cell: Blacklist aduce inapoi Spies vs Mercs

Modul de joc Spies vs Mercs a fost prima dată introdus în Splinter Cell: Pandora Tomorrow. Întâmpinat cu larg succes din partea fanilor lui Sam Fisher, acest mod multiplayer a continuat în Splinter Cell: Chaos Theory însă aceea a fost ultima oară când avea să fie văzut. Era de așteptat să apară în Splinter Cell: Conviction, însă din păcate, numai un mod simplu coop a fost introdus.

Splinter Cell: Blacklist anunță cu mândrie revenirea mult iubitului Spies vs Mercs, dar cu câteva modificări. Deși formula a rămas aceeași, de data aceasta rundele se vor desfășura cu 4 spioni versus 4 mercenari. Spionii au parte de misiuni de hacking al unor terminale, în timp ce restul coechipierilor le vor proteja de mercenari. Ei beneficiază de o perspectivă 3rd person pentru a avea o mai bună orientare în mediul înconjurător şi sunt dotați cu echipamente foarte avansate: camuflaj invizibil, similar cu cel din Future Soldier, săgeți electrizate, grenade EMP și multe altele.

Spre deosebire de spioni, mercenarii posedă un punct de vedere First Person, întrucât aceștia îndeplinesc cel mai simplu rol posibil, împușcă tot ce mișcă. Datorită arsenalului variat și armurii grele, aceștia au o mobilitate redusă, deci pot fi o țintă sigură dacă nu sunt atenți.

Splinter Cell: Blacklist aduce multe îmbunătățiri atât în Multiplayer cât și în Singleplayer, rămâne de văzut însă dacă fanii le vor aprecia sau nu.

Spies

httpv://youtu.be/2nZlecnpMFE

 

Mercs

httpv://youtu.be/21WrHVLEI-E

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.