Assassin’s Creed: Black Flag ne va duce in Caraibe

Seria Assassin’s Creed a fost mereu remarcată datorită originalității locațiilor sale: Țara Sfântă în perioada celei de a 3-a Cruciade, Italia Renascentistă, ocupația turcească a Istanbulului și desigur America Revoluționară. Iată că Assassin’s Creed: Black Flag ne aduce o aromă de rom îmbibată cu mirodenii alese.

Ați ghicit bine, Ubisoft ne va transporta în perioada cea mai prielnică pentru piraterie, la începutul secolului 18 în Indiile de Vest, o locație exotică și un timp considerat a fi “Perioada de aur a piraților”, când însuși Barbă Neagră făcea ravagii în mările învolburate iar cireașa de pe tort, acesta va fi un aliat de bază al noului personaj, Edward Kenway.

Dacă în Assassin’s Creed 2 trebuia să avem grijă de vila Montereggioni, aici avem de a face cu o navă pirat, The Jackdaw. Asemănător cu Mass Effect 2, va trebui să recurgem la multă explorare pentru descoperirea de bonusuri precum tunuri, ranforsări și multe alte accesorii ce vor îmbunătăți considerabil nava, în timp ce altele pot fi cumpărate de la diverse băcanii din lumea jocului dar și ce lume este!

Vom beneficia de o hartă de proporții gigante, cu locații precum Havana, temple mayase și desigur mările Caraibelor învolburate și presărate de războiul dintre marile puteri ale vremii: Anglia, Spania și Portugalia. Harta va găzdui lupte aleatorii între aceste facțiuni, iar jucătorul poate interveni sau nu în ele. Sistemul de lupte navale din AC III revine, orice barcă putând fi abordată și prădată, odată ce velele sale au fost distruse. Rămâne la decizia jucătorului dacă să captureze echipajul, să-l transforme în noi recruți sau să-l execute pur și simplu în timp ce încărcătura de rom, aur și multe alte comori va fi capturată.

Assassin’s Creed: Black Flag vine cu multe noutăți, inclusiv cu o faună diversă, presărată cu animale precum iguane, balene dar și prădători periculoși, toate acestea servind drept resurse pentru a crea noi armuri. Ne vom putea juca de-a Jack Sparrow atţt pe platformele actuale, PC, PS3, Xbox 360 şi Wii U cât și pe consolele de nouă generație, PS4 și Xbox One.

httpv://youtu.be/LJWEd5ZQb0w

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

1 COMENTARIU

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.