REVIEW: World of Tanks – Patch 8.6

World of Tanks a primit recent un nou patch menit să aducă diverse îmbunătățirii și adiții. Principalele noutăți sunt noile artilerii, noul tanc premium Excelsior și noua hartă Sacred Valley.

Excelsior

A fost un proiect al britanicilor de a combină șasiul unui tanc Cromwell cu turela unui Churchill. Din păcate s-a renunțat la această idee în favoarea tancului Churchill.

În joc, Excelsior este un tanc premium greu, de tier 5, cu blindaj destul de bun și damage decent. Toate aceste caracteristici va vor aduce un flux măricel de credite.

G.Pz. Mk. VI (e)

Cu această artilerie micuță de tier II trebuie să aveți răbdare. Mobilitatea nu este chiar așa de grozavă, ceea ce nu vă permite să schimbați poziția foarte repede, dar ultimul tun vă va ajuta să faceți față cu brio inamicilor.

Pz.Sfl. IVb

La prima vedere seamănă cu un Tank Destroyer, dar nu este așa. Semi-turela, rapiditatea cu care poate trage și profilul mic reprezintă atuurile acestei artilerii.

G.W. Tiger (P)

Principala diferență dintre variantă P și cea normală este grosimea blindajului, ceea ce vă asigură o rată mai mare de supraviețuire. Sincer să fiu mi-a plăcut această artilerie. Dacă ai noroc poți să dobori un tanc dintr-un foc. Dezavantajul este timpul de încărcare destul de măricel.

M44

Punctele forte ale acestei artilerii sunt mobilitatea mare, cadența de tragere a tunului și unghiul mare de deplasare al afetului, ceea ce înseamnă că nu mai este nevoie să va întoarceți cu tot tancul. Din păcate acuratețea lasă de dorit uneori.

M53/M55

Pare ea măricică și butucănoasă, dar este destul de bună. Gurile rele spun că precizia lasă de dorit, iar timpul de încărcare este foarte mare. Poate am avut eu noroc, dar cu această artilerie am nimerit și avariat bine toate tancurile pe care le-am avut în vizor. Merită să o încercați.

AMX 105 AM mle. 47

Trebuie doar să îi găsiți un tufiș de dimensiuni potrivite, iar timpul de ochire mic și cadența de tragere mare își vor face treaba. Totuși, veți avea nevoie de un număr relativ mare de proiectile pentru a doborî un tanc.

Bat.-Châtillon 155 55

Avantajul acestei artilerii este turela care se poate roti la 360 de grade, astfel eliminând necesitatea de a vă întoarce cu tot șasiul și a vă deconspira. Acuratețea tunului lasă uneori de dorit mai ales la distanțe mari, iar ocazional se mai întâmplă să loviți un tanc direct, iar proiectilul să nu reușească să îl penetreze suficient pentru a cauza avarii.

SU-122A

Pe această artilerie nu o caracterizează mobilitatea. De aceea, trebuie să vă găsiți un loc bun în care să vă poziționați pentru a vă maximiza eficiența în joc.

SU-14-1

După ce dotați sora mai mare a lui SU-8 cu ultimul tun, vă veți omorî inamicii chiar și dintr-un foc. Totuși, trebuie să țineți cont de timpul de încărcare foarte mare și de afetul cu mobilitate restrânsă ce impune necesitatea de a întoarce tancul cu tot cu șasiu.

Chiar dacă noile schimbări aduse artileriilor păr descurajatoare din cauze precum reducerea damage-ului, a acurateței, creșterea timpului de încărcare și a timpului de impact al proiectilului, continuați să vă jucați și să acumulați experiență. Din ce am văzut în meciuri, veteranii nu au probleme în a doborî chiar și 3-4 tancuri.

Dacă sunteți la început cu această categorie de bestii metalice, învățați să experimentați cu diferite modele, să aveți răbdare și să vă susțineți coechipierii.

Cu ocazia lansării acestui patch avem și un trailer nou plin de acțiune și explozii.

Enjoy! 😀

httpv://www.youtube.com/watch?v=-eysIRa3hEA

Pompiliu-Ion Popescu
Pompiliu-Ion Popescuhttps://www.overheat.ro
Fan al istoriei şi al celui de-Al Doilea Război Mondial, Pompiliu este persoana despre care ştii sigur că a jucat totul în materie de conflicte militare. Pompiliu s-a alaturat echipei Overheat.ro din Februarie 2012.
- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.