Naughty Dog a lansat vineri The Last of Us

Pretendent la GOTY, jocul care îmbină survival, emoție și personaje impunătoare este acum disponibil!

The Last of Us, dezvoltat de Naughty Dog (cei care au făcut Uncharted, Jax and Daxter și Crash Bandicoot), prezintă povestea a doi supraviețuitori, Joel și Ellie într-o lume contaminată cu un virus fatal. Cei doi trebuie să depășească momente emoționante, să-și facă loc printre inamici, fie contaminați, fie cu rațiune și cu încă un creier pentru a supraviețui.

Personajul principal al poveștii bine pusă la punct este Joel, un simplu om care este nevoit să o protejeze pe Ellie și să o ducă într-o grupare terorista numită Fireflies, însă, nimic nu decurge comform planului iar lucrurile scapă de sub control. Pe de altă parte, The Last of Us nu este tipul de joc în care îți consumi toată muniţia pe un inamic crezând că după colț te reaprovizionezi. Jocul dorește să te facă să nu irosești niciun glonţ, resursele din lume fiind extrem de limitate.
Gameplay-ul este, într-un singur cuvânt, divers. Foarte divers. Poți realiza sau îmbunătăți arme, poți aduna materiale folosibile din ruinele lumii vechi iar modul de ascultare și furișare îți oferă momente tensionate. Luptele ocazionale din joc pot fi abordate în mai multe moduri.

De asemenea, The Last of Us are și o componentă multiplayer cu 3 moduri de joc (Factions, Survivors și Supply Run). Primul mod îți oferă oportunitate să te aliezi fie cu Hunters, fie cu Fireflies pentru a supraviețui și a te extinde iar celalalte două au parte de acțiune mai redusă față de primul mod de joc, dar dispun de șapte hărti diferite.

Coloană sonoră îi aparține compozitorului premiat cu Grammy și cu două premii Oscar, Gustavo Santoalalla. Piesele se remarcă printr-un mixaj al melodiilor alt-tango interepretate de trupă Bajofondo cu o influența muzicalムprovenitムdin originea argentiniană a compozitorului.

Ceea ce era de așteptat este ca jocul să aibă o notă mare pe Metacritic.com. The Last of Us a obținut o notムmedie de 96 de puncte din 100 fiind este cel mai bine văzut joc în perioada 2012-2013. Jocul a fost oficial lansat pe 14 Iunie, 2013.

The Last of Us este acum disponibil în exclusivitate pentru consola PS3 pentru $59.99/€44.99/239 RON și poate fi cumpărat din toate magazinele de specialitate.

Staţi pe aproape pentru review-ul Overheat.ro .

httpv://www.youtube.com/watch?v=OQpdSVF_k_w

- Publicitate -

CELE MAI NOI ARTICOLE

- Publicitate -

LASĂ UN MESAJ

Introdu comentariul tău.
Introdu aici numele tău

Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. Contactează-ne!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Acest site este protejat de reCAPTCHA. Se aplică Google Privacy Policy și Terms of Service.

- Publicitate -

Pe subiecte similare

- Publicitate -

Acest site folosește cookie-uri pentru îmbunătățirea experienției de navigare.
Pentru detalii, consultă politica noastră de confidențialitate.